* J.Los äktenskap i gungning?



Jennifer Lopez
och Marc Anthonys äktenskap sägs vara allt annat än bra just nu, och enligt Us weekly är det så illa mellan paret att de är nära ett uppbrott.  

Den senaste tiden har makarna synts utan sina vigselringar, och på premiären av "The curious case of Benjamin Button" dök Jennifer upp ensam.  

Anledningen till att det knakar i fogarna för paret sägs vara Marcs kontrollbehov och hans flirtiga sätt mot andra kvinnor.  

- Han är väldigt, väldigt kontrollerande. Han skulle aldrig låta henne gå till en stor tillställning som "Button"-premiären utan honom. Han gillar inte när hon fotograferas utan honom eller ens att hon lämnar ett rum utan att han är med, säger en källa till tidningen.  

Ett par dagar innan filmpremiären festade Marc loss utan sin fru på olika nattklubbar i New York och Las Vegas och han uppförde sig verkligen inte som en gift man då han öppet flirtade med andra kvinnor:  

- Han uppträdde på ett ganska fult sätt. Marc la sin hand på en av kvinnornas lår. De tyckte att han var äcklig, säger en källa.  

Parets talesperson hävdar dock att allt är bra mellan paret och att alla uppbrottshistorier är påhittade från början till slut:  

- De har det bra. Det här är fabricerade historier. De är tillsammans. Han hade en killkväll och hon hade en tjejkväll. Det är inget fel med det.  

Häromdagen syntes dock paret äta tillsammans på restaurangen Luau i Beverly Hills och då var vigselringarna på igen.


Kommentarer
Postat av: Daniel

isf tar jag hennes kar!

2008-12-19 @ 21:52:18
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Rebecka

haha . what ? ('x

2008-12-19 @ 21:53:44
URL: http://r3bekha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0