* TodaaaYh;

TodaaaYh; blir dt hämta dom små på dagiset (; <'33 kl. 11.15 Sen hem å ge Filip mat sen ska han sova (: Efter dt vänta tills mamma å Robin kmr hem så ja kan börja att göra ve mej till Väla :D Meh i alla fall sen så blir dt Väla med Josse, va jue att tag sen man va med Josse (: Ska faktist bli kul q: <'33 Älskar dej gumman ;* Meh i alla fall sen blir dt hem,

Såhär ser man ut idaah q;



* Modekollen: Paljetter

En av de allra största festklädseltrenderna just nu är paljetter. Stjärnorna fullkomligt älskar att klä sig i de glittrande plaggen.

Några av celebriteterna klär sig gärna i kläder som är 100 procent täckta av paljetter som till exempel Eva Mendes, Britney Spears och Heidi Klum. Andra stjärnor som Nicole Richie, Hayden Panettiere och Vanessa Hudgens nöjer sig med mindre detaljer i paljett så som ett mönster på klänningen, ett hårband eller en väska.

En varning bör dock utfärdas till er som är sugna på att hoppa på trenden - övermatcha inte. Paljetter är så iögonfallande som de är att det bara blir pannkaka av alltihop om du kombinerar outfiten med för många örhängen, halsband, armband och dylikt.


* Ashley vill att M-K ska skaffa silikon

De har redan bråkat om allt från sin gemensamma klädlinje till varandras val av pojkvänner, och nu kan Mary-Kate och Ashley Olsen lägga till plastikkirurgi till grällistan.

I det senaste numret av tidningen Star rapporteras de 22-åriga tvillingarnas senaste bråk handla om huruvida de ska skaffa matchande bröstoperationer eller inte.

- Ashley funderar på att fixa sina bröst för hon vill få mer former. Och hon vill att Mary-Kate också ska göra en operation samtidigt så att det inte blir så uppenbart att Ashley har gjort det. På så sätt skulle de bara kunna säga att de båda mognat och fyllt ut sig på naturlig väg, avslöjar en källa.

M-K reagerade dock något annorlunda än vad hennes syster hade hoppats på. Istället för att gå med på förslaget säg hon ha blivit vettskrämd och förbannad över idén.

- Hon sa "aldrig i livet". Mary-Kate hatar att bli tillsagd av Ashley vad hon ska göra och hur hon ska se ut. Det gör henne galen. Hur som helst så gillar hon den plattbröstade looken och hon tycker att kläder ser bättre ut med mindre klyfta, så hon är hellre liten och mer trendig.


* Kändisarna spökar ut sig på Halloween

Halloween firas stort i USA - så även  i Hollywood, där en stor del av världsstjärnorna håller till. Fler kändisar än vad som räknas kan älskar högtiden - särskilt de som gillar att klä ut sig.

Spana in några av stjärnorna som spökat ut sig allra bäst på Halloween de senaste åren  Rösta sedan på din favoritutklädnad här nedan.


christina aguilera

Brittany Snow

alyssa milano

Teri Hatcher

sophie monk

Paris hilton

Heidi Klum

britney spears


* Gwen Stefani visar upp sin två månader gamla son

Den 21 augusti i år födde Gwen Stefani sitt och maken Gavin Rossdales andra barn - sonen Zuma Nesta Rock - och i dagarna släpptes den första officiella bilden på lillpojken.

Dessutom fångades den lille Zuma på bild av paparazzifotografer för första gången häromdagen då hans föräldrar tog med honom till ett bibliotek i Beverly Hills.

Zumas tvåårige storebror Kingston fanns dock ingenstans att skåda bland bokhyllorna - kanske hade han fullt upp med att pussa på kändisbarnskompisen Ruby (Tobey Maguires dotter)?


* Killar .

Varför vi tjejer älskar killar, 
Sättet det ser ut när dom kommer ur duschen med en handduk slarvigt knuten runt höften,Det rufsiga håret när dom är nyvakna.Det underbart sexiga sättet att ta av sig tröjor. Att dom med en gång förlorar minst 70% av sin hjärnkapacitet när man smeker insidan av deras lår. Hur dom hur som helst kan få en på bra humör genom att kolla på oss med den där hundblicken enda tills vi börjar le. Och den otroliga känslan när dom kysser oss i nacken. Sättet de sätter händerna mot våra höfter och går bakom oss när man går igenom ett fullt rum. Och det gulliga, frustrerande ansiktsuttrycket dom får när dom försöker få av BH:n utan att lyckas. Hur dom erbjuder en att låna deras jackor, trotts att dom bara har en t-shirt på sig under och det är skit kallt ute. Hur dom ser ut som småbarn när som sover, trotts att dom är hur "tuffa" som helst när dom är vakna. Och deras rumpor i jeans är ju helt klart underbara (L)


* Hos Filip idaah <'3



, Taack Filip (: <'3
Taack för en sjukt underbar dag hos dej Filip (: <'3 Har verkligen haft en skit bra dag med dej (a*) Du betyder så jävla mkt för mej, varje dag så får ja bara mer å mer känslor för dej bby ;* <'33 Du äe mitt allt, lovar dej dt. INGEN E SOM DU ! Du äe perfekt bby ;* Kmr alltid att finnas där för dej om dt e ngt <'3 Å du kan lita på mej för ja skulle aldrig kunnat såra dej elr ngt älsk. <'333 sen ses vi nt förens på Måndag i skolan :( men men så kan dt va, tur att vi varit mkt på lovet bby <'33 Kmr sakna dej enormt tills Måndag <'33

Älskar dej bby ;* <'3




* Olika varianter

Hitta ngra bilder som ja fottade med Emelie's cam faktist (: Den e rätt bra, ville bara visa lika olika inställningar på den :D Fast ja har jue bara bilder på mej sj. med den (a*) haha, mwh what ever ;*

meh vaaah tyx ?! (;




* Älskar låten & texten

Jag försöker skärpa mej, meh ingen fattar mej ingen lyssnar på mej, så ja ber jätte snällt till dej, ta mej ut ur skiten för ja pallar shiden med livet, ja vill ta mej genom grinden så ja glömmer hårda minnen, Jag försöker skärpa mej, meh ingen fattar mej ingen lyssnar på mej, så ja ber jätte snällt till dej, ta mej ut ur skiten för ja pallar shiden med livet, ja vill ta mej genom grinden så ja glömmer hårda minnen .. .

Så jävla bra den låten e <'3 kmr aldrig att trötna på den faan :O


* Naglarna

E faktist snart klar med mina naglar :D Ska bara sätta på ngr nagelsmycken sen e ja helt klar (: Bara så jväla jobbigt att nagellacket ska torka :/ meh dt e jue tur att man kan sitta vid datan så tiden går snabbare så känns dt som dom torkar snabbt (: hahah . meh what ever, vem bryr sej igentligen ?! (;


* Filip 2 ggr.

Han har faktist gjort om bilden sj.  [tror ja i alla fall] på sin mobil (: <'3



* Kate Moss på Topshop i morgon

Det är den åttonde gången som Kate Moss presenterar en kollektion för Tophop. Den här gången har Kate inspirerats av 60- och 70-talet, med stilikoner som Britt Ekland och Blondie. Metro skriver att Kate inspireras mycket av vintagekläder och retrostilar i sitt eget klädval. I den kommande kollektionen har hon även lånat inspiration från Britt Ekland.
- Hon bar en klänning till premiären av "Mannen med den gyllene pistolen". Jag älskar den så mycket att jag använde den som inspiration, säger Kate i artikeln.

Det är en ren julkollektion som hon lanserar den 28 oktober i samtliga av Topshops butiker och enligt Metro tycker Kate att hennes Britt Ekland-klänning är perfekt för julfesten.


* Brangelina behöver sex barnflickor

Sex stycken. Så många barnflickor arbetar för Brad Pitt, Angelina Jolie och deras sex små barn Maddox, 7, Pax, 4, Zahara, 3, Shiloh, 2, samt de tre månader gamla tvillingarna Vivienne och Knox.

Enligt Life & Style försökte Hollywoodparet klara sig med fyra barnflickor när de nyligen besökte New Orleans, men det visade sig vara en omöjlighet. De blev tvungna att flyga dit ytterligare två stycken för att få hjälp med att hålla koll på alla ungarna.  

Men enligt Wyclef Jean, som är en nära vän till både Brad och Angelina, spenderar paret nästan all sin tid tillsammans med barnen - trots att de har anställda som kan ta hand om barnen åt dem:  

- De tar sig jättemycket tid för barnen. De är fantastiska föräldrar, säger han.


* Lindsay fortsätter att rasa i vikt

Lindsay Lohan blir allt smalare och många skyller skådespelerskans viktnedgång på hennes flickvän Samantha Ronson. Anledningen till den dramatiska viktminskningen sägs vara att Lindsay vill vara lika smärt som Sam - och hon är på god väg att nå sitt mål.

Sedan Lindsay blev tillsammans med Sam i början av året har hon gått ner över sex kilo, och vänner till stjärnan är nu oroliga över att hon ska bli lika smal som hon var för tre år sedan då hon enligt rykten led av en allvarlig ätstörning.  

- Hon är tunnare än på länge och vi är oroliga över att hon dragit det här för långt. Lindsays vikt har alltid pendlat, men sedan hon blev kär i Samantha Ronson - som är naturligt smal - så verkar Lindsay desperat vilja gå ner i vikt, säger en källa till Star magazine.  


* Avslöjar sitt socialhandikapp

Efter att ha stått i rampljuset i hela sitt liv skulle man kunna tro att 22-åriga Ashley Olsen vant sig vid att stå i centrum, men det är så långt ifrån sanningen man kan komma. Hon lider i själva verket av social fobi när det kommer till stora sällskap.

Ashley avslöjar i sin nya bok "Influence", som hon skrivit med syrran Mary-Kate, att hennes blyghet ofta sätter käppar i hjulen för henne och att det gör henne rädd för att umgås med andra människor:  

- Jag är inte så bra på att umgås i stora grupper eller att hålla tal. Jag blir väldigt ängslig. Det är någonting med att stå framför så där många människor. Jag antar att jag får blackouts. Jag minns till exempel aldrig hur en intervju gått.  

Hon har dock insett vikten av att komma över sin rädsla och har därför sökt professionell hjälp för att ta itu med sina problem:  

- Man jobbar med det, och det blir lättare. Men jag har inte gett någon presskonferens på jättelänge.

Häromdagen dök för övrigt systrarna Olsen upp på Barnes and Nobles i New York för att signera den nya boken.


* Filip den; 28

Taack för en sjukt underbar dag bby ;* FATTA hur mkt du BETYDER för mej aså. Du äe så jävla fucking underbar bby <'33 kmr aldrig att lämna dej så du vet dt, å kmr alltid att finnas där för dej <'3 Ingen annan har tagit förhållander SERIÖST med mej innan :( Meh du gör verkligen dt bby, åå taack <'33 En dag kmr dt att bli vi bby (a') <'33

,   TAAAAAACK BBY ;* <'333




* "Lindsay är inte lesbisk"

Trots den nuförtiden väldigt öppna relationen mellan Lindsay Lohan och flickvännen Samantha Ronson sägs skådespelerskan förneka att hon är lesbisk. Enligt källor till New York Daily News säger LiLo att Sam är den enda tjej hon någonsin skulle kunna vara med.

- Hon har sagt till alla om och om igen att hon fortfarande gillar killar. Hon fortsätter säga att om något går fel med Samantha så skulle hon dejta killar. Hon flirtar även med killar när de går ut, säger en källa.

Tidningen skriver dock att detta inte innebär att tjejparet är på väg att göra slut. De rapporteras snarare tvärtom vara galna i varandra. Lindsay sägs däremot vara på väg att tala ut i en kommande intervju om att hon inte är "officiellt lesbisk". Vad hon menar med det återstår att se...


* Nu är Justin & Miley sambos



Trots att Miley Cyrus bara är 15 år bor hon redan ihop med sin 20-åriga pojkvän Justin Gaston. Men de blir ordentligt övervakade av "Hannah Montana"-stjärnans föräldrar Tish och Billy Ray - enligt National Enquirer har nämligen kalsongmodellen flyttat hem till familjen Cyrus.

- Justin är den kille som Mileys föräldrar kan se henne slå sig till ro med om några år. Han är snygg, begåvad, är en renlevnadsmänniska som går i kyrkan och kan sin bibel - ett riktigt kap, säger en källa till tidningen.  

Justin har fortfarande sin lägenhet kvar, men sover i princip varenda natt hos Miley.  

- Billy Ray föddes inte igår. Han inser att det är säkrast att hålla koll på Miley och Justin - och låta dem bo under samma tak, säger källan.


* Zacs kyssar får bra betyg av Vanessa

Vanessa Hudgens gästade nyligen "The Ellen DeGeneres Show" och avslöjade då en hel del om pojkvännen Zac Efron - bland annat att hon förstår varför tjejer världen över trånar efter honom:

- Ja, han är het!  

Ellen sa sedan lurigt att hon antog att Zac är bra på att kyssas, varpå Vanessa fnissande sa "ja" och gav honom tummen upp.  

Talkshowvärdinnan lyckades även dra ur skådespelerskan att Zac gärna äter ägg till frukost, att hon inte har gett honom någon 21-årspresent än och att han har tagit årets dos av influensavaccin.


* Se nästa Jolie, Britney & Mischa

Det går undan i showbiz. Även om många av vår tids största stjärnor fortfarande är unga, står nästa generation redo att ta över.

Blake LivelyMiley Cyrus och Lauren Conrad är några av de unga kändisarna, som på olika sätt påminner om etablerade stjärnor som Mischa BartonBritney Spears och Jennifer Aniston.



* Adoptivföräldrar i kändisvärlden

Det är inte bara Angelina Jolie och Brad Pitt som adopterar i kändisvärlden. Även stjärnor som Meg Ryan, Hugh Jackman, Calista Flockhart och Michelle Pfeiffer har gjort det.


* Filip ! <'3

,  För du är som en saga, alldeles perfekt, Filip Rosén {'v


* Sex .

Söker du på ordet sex på google får du 658 000 000 träffar. Hälften är porrsidor, andra hälften är folk som skriver om det. För några år sedan, i den förra generationens ungdom, var sex det heliga ämnet man inte pratade om och ens oskuld var något som värderades högt. När vi däremot gick i högstadiet skröt man vilt om att ha förlorat oskulden när man var tolv och medan killarna körde dasktävlingar i omklädningsrummet och ragordnade vem som har störst så pratar vi i smyg om första mensen och vem som har störst bröst.


Trots att det finns över hundra bloggar som handlar om sex och relationer är jag mycket besviken. Jag ville hitta något nytt, något kul. Lära mig något trick som gör min oförglömlig (vem vill inte vara oförglömlig i sängen egentligen?). Så jag gick in på rubriker som "så får ni det bästa sexet någonsin" och "tricken som får honom att vrida sig av njutning". En halvtimme sökning och några hundra sidor senare hade jag skrapat ihop tips som; tänk inte på någon annan när du har sex, älska din partner, våga testa något nytt ! (vad stod inte). Maxgränsen för expriment drogs vid mat-sex och den som inte visste att choklad kan vara gott att äta i sängen tycker jag synd om. Allt detta bevisar att trots att vi allmänt låtsats att vi är öppna och kan prata om allt när det gäller sex finns det en gräns som alla vill gå över men ingen vågar ta första steget. För när det kommer till kritan - du köper inte veckorevyn, efter veckorevyn eller letar igenom alla dom där sidorna på internet för att få veta att det kan vara sandigt att ha sex på en strand. Du hoppas att dom en dag ska ta steget över gränsen och börja berätta mer exakt hur man gör en bra avsugning, hur man ska röra tungan. Hur man ska rida honom för att det ska bli extra skönt. Hur du ska röra händerna för att han ska få en långvarig minnesvärd orgasm.


Så kommer det plötsligt ut böcker som "Super Sex" (av Tracy Cox, bra bok btw!) och Agent provocative; bekräftelser. Du ser dom i fönstret på akademibokhandeln men skräcken att någon ska se dig köpa, eller ens bläddra i dom, sätter i och du skyndar dig istället till biblioteket för att låna den medan du ber till alla högre makter som finns att ingen ska se dig. Men så klart krånglar steckkoden och du blir tvungen att gå till informationen där du undviker bibliotekariens blick men ser ur ögonvfrån hur hon ger kolegan en menande blick. Med högt buret huvud (och en förhoppning om att inte rodnanen syns) går du därifrån. Väl kryper du ihop i sängen med din hemligt nyinköpta Mr Rabbit och sträckläser. Den enda du nämner böckerna som du sedan gömmer under din säng för är din bästa kompis och kanske pojkvännen.


Jag vet faktiskt inte själv för en gångs skull vad jag försöker komma fram till, det enda jag vet är att jag är trött på allt smygande när det gäller de saker man egentligen vill veta. Varför är man mest tyst om det alla egentligen gör någongång?


* Klockslagen



00.00
önska dig något
01.01 han tänker på dig
02.02 han kan inte vara utan dig
03.03 han drömmer om dig
04.04 ni kommer att kyssas
05.05 han är din förevigt
06.06 han älskar dig
07.07 ni är bara kompisar
08.08 en blond kille gillar dig
09.09 du kommer att se honom
10.10 en kille med brunt hår gillar dig
11.11 han är ledsen utan dig
12.12 ni kommer att träffas
13.13 du kommer att lära känna en ny kille
14.14 han är kär i dig
15.15 en mörk kille gillar dig
16.16 ni kommer att bli tsm
17.17 han talar sanning
18.18 han är avundsjuk
19.19 han gömmer sina känslor
20.20 någon kommer att ringa dig
21.21 han gillar när du kollar på honom
22.22 han gillar dig
23.23 du intresserar han


* !

pay no mind to those who talk behind you back,
it simply means that you are two steps ahead .


* Yoou bby ;*

det tog mig en sekund att bli kär i dig.
lite längre att lära känna dig.
ännu längre för att släppa in dig i mitt liv.
lite till för att veta att du inte var som alla andra.
det är allt jag behöver veta, för att veta att du e perfekt för mig.


* Fuck that :/

fuck you
fuck me
fuck all right, fuck all wrong
fuck the point of 'going on'
fuck the first and fuck the last
fuck the earth and fuck the sky
fuck the 'who' and fuck the 'why'
fuck all love and fuck the hate
fuck the reason
fuck the sane
fuck the pleasure
fuck the pain
fuck the blind and fuck the voices in my mind
fuck the ones who don't belong
fuck the one who made it all go wrong

I'm out !


* go ahead .

go ahead and hate me baby .



* Storasyster igen <'3

Dååh ska ja bli storasyster igen i April faktist :D Så nu blir dt min fjärde lillebror . FAST mina föräldrar nt skulle ha fler barn efter simon, meh så blev dt Filip å sen skulle dom absolut nt ha fler så blev dt en till ändååh (': & nu e dt den sista [enligt dom i alla fall] q: Så snart ska ja bli sotrasyster igen :D <'33


* Justin för snygg för Miley ?!

Miley Cyrus, 15, har som Starlounge tidigare rapporterat umgåtts flitigt med den 20-årige kalsongmodellen Justin Gaston den senaste tiden - men än är hon hemlighetsfull när det kommer till detaljer om deras relation.

När hon intervjuades av Ryan Seacrest i hans KIIS-FM radioshow häromdagen svarade hon aningen kryptiskt på frågan om hon och Justin är ett par:  

- Kanske, kanske inte. Just nu är allt jättebra. Jag har inte riktigt velat svara på frågor om det eftersom vi är nöjda med hur allting är, säger hon.  

- Han har hur som helst varit en jättebra vän.  

Miley pratar vidare om hur svårt det är att leva ett normalt liv när folk dömer henne på förhand, men att hon nu struntar i det och gör det som känns bäst för henne själv:  

- Jag har lärt mig att inte döma andra och därför har jag gått in i vår relation med ett öppet sinne och oroar mig inte för åldersskillnaden - eller något annat heller, säger hon.  

- Han är en jättebra kristen kille. Han har gått igenom saker, och det har jag också gjort. Jag tycker att det är superbra att vi har det gemensamt, att vi kan prata om det och förstå varandra. Han förstår mig.  

Justin är även omtyckt av Mileys familj - särskilt "Hannah Montana"-stjärnans pappa Billy Ray sägs gilla honom skarpt.  

Det verkar med andra ord som att Justin är som klippt och skuren för Miley. Men det finns dock ett stort problem med honom enligt Miley - han är för snygg!  

- Därför skulle det vara så svårt att dejta honom. Om man någonsin skulle göra slut - vem skulle man kunna gå vidare till då?


* Fergie planerar drömbröllopet

Fergie och pojkvännen Josh Duhamel har varit förlovade sedan förra julen, och många har undrat när bröllopet ska bli av. Enligt en insider sägs sångerskan nu ha börjat planera för den stora dagen, som ska äga rum i juni 2009.

- Fergie har börjat prata med bröllopsplanerare. Hon jobbar också med Chanel-designern Karl Lagerfeld för att få sin drömklänning, avslöjar en vän för tidningen In Touch.

Att paret är ute i så här pass god tid har sina förklaringar:
 
- De tar sin tid för att få allting rätt. De planerar bara att gifta sig en gång.


* Filip <'333

TAAACK, för en UNDERBAR dag med dej Filip ;* Du betyder sjukt mkt för mej å kmr alltid att göra dt <'3 Världen's underbaraste dag med dej bby . Meh saknar dej enormt mkt nu :/ <'33 meh vi ses antagligen på Tisdag dååh :D <'33

,  Rebecka e kääär :$ <'33



* Britney gör sig redo för Halloween

Britney Spears Halloweenoutfit för i år är något alldeles extra. Hon sägs nämligen planera att klä ut sig till sitt läskiga före detta jag som var både oberäkneligt och flintskalligt.

- Britney har alltid älskat Halloween. Hon har bjudit hem både vänner och familjemedlemmar och de ska alla klä ut sig. Hon funderar på att klä ut sig till sig själv, men så som hon såg ut under hennes skalliga dagar, säger en källa till Showbizspy.  

- Hon blir verkligen skräckslagen när hon tänker tillbaka på den tiden, så hon tänkte att den maskeringen skulle vara perfekt för Halloween. Hon kommer dock inte att raka sitt huvud på riktigt den här gången, säger källan.  

Även huset ska pyntas i sann Halloweenanda, så Britney tog med sina två söner Sean Preston och Jayden James för att köpa pumpor häromdagen.  


* Lindsay i bråk med "Ugly Betty"-stjärna

Lindsay Lohan, 22, lyckades som Starlounge tidigare rapporterat knipa en gästroll i tv-serien "Ugly Betty", men eftersom hon och America Ferrera, 24, dessvärre ständigt rök ihop med varandra skars hennes medverkan i programmet ned från sex till fyra avsnitt.

- Det var en enda röra. Lindsay dök upp varje dag med ett helt entourage av människor. Hon rökte hela tiden så hennes omklädningsrum behövde målas om när inspelningarna var över, säger en källa till New York Post.

- Hon vägrade att infinna sig på inspelningsplatsen innan America hade kommit, och hon klippte ut alla bilder på sig själv från skvallertidningarna. Det var en slags maktkamp, säger källan. 

Helt galet gick det när de skulle spela in en scen då Hannah drar ner byxorna på Betty. Enligt källan drog nämligen America ned byxorna på Lindsay i stället för tvärtom - något som blev väldigt pinsamt eftersom Lindsay inte hade på sig några trosor.

Lindsays vänner hävdar dock att Lindsay inte alls gick troslös som källan påstår:´

- Lindsay har alltid underkläder på sig nu för tiden. Hon hade string på sig den dagen. Allt är Americas fel. De övade på scenen och det var inte meningen att hon skulle dra ned Lindsays byxor. Lindsay blev så generad att hon började gråta, säger en av hennes vänner till tidningen. 

Vännen avvisar även de andra anklagelserna som riktats mot Lindsay:

- Lindsays omklädningsrum användes även av folk från en annan serie, så det kanske var de som förstörde den. Och, ja. Hon hade med sig folk till inspelningarna. Några vänner, hennes manager, hennes assistent och Samantha.

Medan många har gett Lindsay skulden för bråket, menar vännen att det är America som är boven i dramat.

- America var så taskig mot Lindsay. Producenterna har gett henne alldeles för mycket makt. Lindsay gjorde inte sina två sista avsnitt eftersom America inte gillade henne och fick henne sparkade.

Americas talesperson har dock bara gott att säga om Lindsays medverkan i programmet och säger att America också är glad över samarbetet.

- America är tacksam över att ha haft med henne i serien och tycker att alla borde se programmen.

Lindsays representant yttrar inte heller ett ord om bråket mellan skådespelerskorna:

- Lindsay skulle ha varit med i sex avsnitt, men det blev bara fyra. Men hon tyckte att det var jättekul att vara med.


* Tvååriga Suri får egen lägenhet

De flesta får sin första egna bostad i 20-årsålden. Tvååriga Suri Cruise hör dock till undantaget - hon har redan fått en flashig lägenhet i East Village på Manhattan i New York.

Lilltjejens föräldrar Tom Cruise och Katie Holmes har nämligen köpt upp ett gäng lyxiga lägenheter i ett tolvvåningshus i området, och måste ju använde bostäderna till någonting:  

- Tom och Katie äger nu fem lägenheter i byggnaden. En har de gjort om till Suris lekrum. En använder de som gym och två av dem får deras personal bo i, säger en källa till New York post.  

Tom köpte en lägenhet på tionde våningen redan 1985 och har alltså trivts så bra där att han nu köpt ännu fler bostäder i huset.


* Modekollen: Skinnjackor

En trend som aldrig tycks dö ut är skinnjackan. Kändisarna bär det användbara plagget både till vardags och fest - jackan passar lika bra till ett par slitna jeans som till en lyxigare klänning.

Här kan du inspireras av Miley Cyrus, Gwen Stefani och Jessica Biel med flera!



* Rebecka F.t Linnéa

Åkte till Linnéa igår vid halv 9 (: Sen blir dt feest q: haha . Meh i alla fall sen sover ja hos henne igårnatt (; Sen åka hem idaah vid 11 tiden q: Älskar dej gumman <'33
Ngra bilder sen idaah;
[Fler bilder finns på min bdb; FjortiiZzz]


* Var e du ?!

Vaaaar e du ?! vill å behöver jue snacka med dej nu :'( sakanr dej som fan <'33


* Fryser /:

Fy faaan va ja fryser som fan i mellan åt aså O.o dt äe fan å mej sjuuukt, ! Kom å värm mej bby <'3333 Saknar dej som fan :(

Filip Rosén :$ <'3


* Hoppas NT

HoppasHoppasHoppasHoppasHoppasHoppas NT att du menar dt, fatta hur mkt dt sårar i så fall :'(
Bby vill nt att dt ska bli ngt fel mellan oss, fatta <'33 Vill att dt bara ska va du&ja för alltid å dååh menar ja ALLTID ! & ingt ska kunna komma imellan oss. <'33




* Modekollen: Scarf, sjal & halsduk

I höstrusket är det skönt att värma sig lite extra med hjälp av en halsduk eller sjal - här kommer lite inspiration från stjärnorna.

Scarfen fungerar i alla varianter och utseenden, en tjockare modell i kallare väderlekar eller en tunnare som en snygg accessoar i solskenet eller på festen.



* Nicole avslöjar bröllopstankar

Nicole Richie älskar att vara mamma - och snart är hon kanske även en äkta hustru.

"Simple Life"-stjärnan avslöjade under ett besök hos Ellen DeGeneres att hon kommer att gifta sig med sambon Joel Madden, som hon har dottern Harlow med. När det hela ska ske är bara inte riktigt klart än.

- Någon gång, självklart, svarade Nicole på vigselfrågan.
 
I och med intervjun lyckades stjärnan även få slut på de rykten som cirkulerat om att förhållandet med Joel ska vara i blåsväder. Hon menar tvärtom att hon aldrig varit lyckligare.

- Jag har den bästa tiden i mitt liv. Föräldraskapet är lättare än jag trodde. Alla sa innan jag födde att jag skulle sova, men Harlow sover 12 timmar om dagen, så jag sover också. Hon är den sötaste lilla ängeln.


* Britney slipper fängelsestraff




Britney Spears
kan slappna av - hon slipper både fängelse och andra tänkbara straff. Fallet där hon anklagats för att ha kört bil utan giltigt körkort är nerlagt efter att den rättegång som popstjärnan skulle infunnit sig i under gårdagen förklarades ogiltig.

- Juryn har kört fast, och jag utnämner detta till en ogiltigförklarad rättegång, hälsade domare James A. Steele igår enligt tidningen People.

Jyrun hade då överlagt fallet under tre dagar, vilket endast involverade ett vittnesmål.

Som starlounge tidigare rapporterat har hela affären har sitt ursprung från en händelse i augusti 2007 då Britney ska ha kört utan giltigt körkort. Pappa Jamie Spears har dock vittnat om att dottern hade ett körkort från Louisiana, och att hennes permanenta bostad är där och att hon planerar att återvända.
 
- Dagens resultat visar att min klient inte gjort något fel. Jag ser detta som en vinst, sade Britneys advokat Michael Flanagan efteråt.

* Zac: "Jag duschar"

Som starlounge tidigare rapporterat ryktades det i somras om att Zac Efron, trots sitt välvårdade yttre, slarvar med sin personliga hygien. Flickvännen Vanessa Hudgens tog genast sin pojkväns parti och berättade i pressen att han visst duschar varje dag. Nu vill även stjärnan själv förklara sig.

- Jag försäkrar er om att jag duschade imorse. Bara minuterna innan jag kom hit. Och jag gör det varje dag. Ibland två gånger om dagen. Så, det är ganska roligt. Min pappa retade mig typ för det. Jag kunde inte låta bli att skratta, berättar stjärnan för Moviefone.

Zanessa besökte tillsammans med "High School Musical"-kollegan Ashley Tisdale CBS Early Show i New York under gårdagen för att promota "HSM 3". Vanessa överraskade sin pojkvän under programmet med en födelsedagstårta i efterskott.


* M-K Olsen: "Jag blir en bra moster"

Trots att tvillingsystrarna Mary-Kate och Ashley Olsen är nästintill identiska till utseendet, skiljer sig deras personligheter åt något enormt. M-K gillar att festa, leva i nuet och bara tänka på sig själv, medan Ashley tänker framåt och gärna vill bilda familj.



Som Starlounge tidigare rapporterat har Olsensystrarna gett ut boken "Influence", och i den intervjuas de av bland andra Karl Lagerfeld. Han frågade dem om hur de såg på att gifta sig och skaffa barn, och det var tydligt att tvillingarna inte har samma syn på framtiden:  

- Jag känner inget behov av att gifta mig. Men Ashley vill ha barn. Jag skulle vara en jättebra moster eller gudmor, sa Mary-Kate.  

- Till mitt barn, fyllde Ashley i.  

- Planerar du att skaffa barn? frågade Karl.  

- Nej. Jag har inte ens en pojkvän. Man måste ha det klart först, va? svarade Ashley.  

Sedan intervjun gjordes har Ashley blivit tillsammans med skådespelaren Justin Bartha, så det kanske inte dröjer alltför länge innan det kommer en ny liten Olsenbebis.


* TodaaYh

Såhär såg man ut idaah dååh q:




* Tävla & Vinn

Hej alla ! [TÄVLA && VINN]
Nu ska ja ha en tävling här på min blogg å dt ända man behöver göra äe att skriva en kommentar på detta inlägget ert namn & efternamn [även er blogg om ni har] Sen ber ja nån av mina föräldrar att bara peka ut en så blir dt den som dom pekar ut utan att kolla såkalart, som vinner . Nu undrar ni oxå vad du kan vinna elrhur ?! Jo dt du kan vinna äe en design gjord av mej (: ungefär som den bilden som ja har längt upp på min blogg :D fast en anorlunda å mkt mkt mkt finare :D Ja gör den i Adobe Photoshop Elements 6.0 .
Om ni vill ha nån mer info så äe dt bara till att fråga (: Hoppas att ja kan göra ngt åt dt.

OBS !!
Ni får ha era EGNA bilder oxå så att ni vet dt. (:


* Hot or Not ?!



Fashionistan Nicole Richie har designat en egen smyckeslinje: House of Harlow 1960, som hon namngett efter dottern Harlow.

Häromdagen bar hon en flertal accessoarer från kollektionen - hon hade smyckat sin kropp med stora armband, en ring och ett hårband.

Vad tycker du om smyckena? Skulle du kunna tänka dig att köpa dem?


* Meej && Fille (: <'3

Måste jue skriva lite om min egna vardag med q: som ja hade lovat er frånb början (: haha .
Meh ingt spc. ahr hänt mer än att ja har varit först i skolan sen när man kom hem stack man till Emelie å va med henne efter dt hem igen å logga in på msn å snacka med Fille <'333 Taack för allt bby <'3 du betyder sjukt mkt för mej <'3 Älskar deej ;* Vi äe lite dryga på msn bby, haha :

(22:18) JAG:okejj ghj haha <'33
(22:18) JAG:älskar dej enormt bby <'33
(22:18) FILIP:japp :)
(22:19) FILIP::$ älskar dig med bby (L)
(22:19) JAG:<'3333333
(22:19) 12 FILIP:nä.. du o jag .. ett helt lov (L) :D
(22:19) JAG:jaao <'333 nästan i alla fall :D <'333333 ja jobbar jue oxå ghj heh e<'333333333333
(22:19) JAG:vi kan gå på lasedom kasnke i hbg ? xd
(22:20) 12 FILIP:aa de kan vi :)
(22:20) JAG:meh vi krm nog på ngt kul mer än att va hemma :D <'3333333
(22:20) JAG:ASÅ FATTA HUR MKT JA ÄLSKAR DEJ <1 VILL ALDRIG FÖRLORA DEEEJ <1
(22:20) 12 FILIP:du e så sjukt underbar :D (L) 
(22:21) 12 FILIP:men du älskling :) jag måsste sova nu :) ska va i skolan 8 XD
(22:21) 12 FILIP:jävla marcus XD :P
(22:22)12 januari TM  rebecka baby <333 har precis skickat dig en vibb.
(22:22) JAG:hehe nääe <''
(22:22) JAG:3
(22:22) JAG::D <'3333333333333333333333
(22:22) JAG:aja <'333 vi ses imorron :D ja väntar på dej imorron innan vi ska käka :D <'333333333333
(22:22) 12 FILIP::D
(22:23) JAG:ska göra allt rba imorron ghj <'333333333 om ja nt blir nervös igen xd hahah <'33333 meh dt e jobbigt när hela klassen står å stirrar ut en som fan xd <'33333333333
(22:23) JAG:meh vi ses imorron bby <'3333 försöker att träffa dej innan med :D <'333 älskar dej sjukt mkt <'333 pusheej <'33 du äe mitt allt bby <'33333 du kmr alltid att finnas där lovar <1
(22:23) 12 FILIP:hahah naaew gumman (L) bara du finns så e allt bra :D'
(22:24) 12 FILIP:älskar dig med baby (L) dröm sött (L) kyss hej <333333333333333333333333333333333333333333
(22:25) JAG:ska drömma om dej  gubben <'33333333333 kyssah <'33 älsakr dej mer än määäst bby <'333333333
(22:25) JAG:ses imorron :D <'333333333333333333333333
(22:25) 12 FILIP::$
(22:25) JAG:hehe :D <'3333333333333333
(22:25) 12 FILIP:japp :D <33333333333333333
(22:25) JAG::D <'3333333333333333333 älskardej
(22:25) 12 FILIP::D (L)(L)(L)(L)(L)(L)
(22:26) JAG:<'333333333333333 miiin <'3333333
(22:26) JAG:Rebecka (L) filip 4 evah
(22:26)  FILIP::$ fan va du e gullig :D (L) kyss hej älskling (L)



Ville lägg in en biild på den underbaraste människan med <'3


* Britney riskerar fängelse

Som Starlounge tidigare rapporterat står Britney Spears åtalad för att ha kört utan giltigt körkort i Kalifornien förra året. Sångerskan kunde ha kommit relativt lindrigt undan då åklagaren erbjöd henne en förlikning som innebar att hon skulle få en ettårig villkorlig dom samt böter på 1000 kronor - men eftersom Britney lyssnade på sin advokat Michael Flanagan om att hon borde gå vidare med ärendet ska hon upp i rätten i dag och riskerar då att dömas till fängelse i upp till sex månader.

Enligt Msnbc tyckte Michael att åklagarens "erbjudande" var alldeles för dåligt för att kunna accepteras och menar att Britney kan få ett mildare straff i rätten. "Womanizer"-sångerskan känner sig dock mycket orolig nu och sägs ångra att hon följde sin advokats råd:  

- Under en lång tid vägrade hon att följa andras råd, hon ville ha rätt i precis allt. Men nu när juryn väl började överlägga ärendet i fredags stod det klart för henne att hon kanske skulle ha struntat i att kämpa i det här fallet, säger en insider till Msnbc.  

- Men jag antar att det är ett gott tecken att hon fortsätter sitt tillfrisknande och att hon är bekymrad över hur det kommer att gå. Förut tänkte hon aldrig på konsekvenser, men förhoppningsvis kommer allt lösa sig, för om det inte gör det skulle det här kunna få henne att må sämre igen, säger källan.


* Paris som omslagsflicka

Paris Hilton har prytt fler tidningsframsidor än vad som räknas kan. Hon har plåtats för Elle, Vanity Fair, Playboy och Maxim, för att bara nämna några.

Eftersom arvtagerskan inte är rädd för att visa lite (eller mycket) hud poserar hon allt som oftast halvnaken på omslagen. Paris är dock inte alltid ensam på framsidorna - hon har vid ett flertal tillfällen gjort fotojobb tillsammans med sin lillasyster Nicky samt med sina katter och hundar.

Spana in några av Paris mest omtalade tidningsomslag


* Yoou ! <'3

! <'3

Filip ;*

* Modekollen: Stora armband

Hollywoodstärnorna har alltid gillat att smycka sig, och accessoartrenderna kommer och går som allt annat. Just nu är det stora armband som gäller på röda mattan.

Armbanden varierar i färg, form och material, och kan kombineras i all oändlighet med olika outfits. Vad sägs om ett rockigare rosa armsmycke á la Avril Lavigne? Eller ett skinande smycke som matchar en glammig klänning? Spana in Ashley Tisdale!

Även en del killar har hakat på trenden -  titta exempelvis in coola rapparen Nellys feta blingblingarmband!



* Linnéa idaah .

Snart kmr Linnéa hiit :D Har saknat dej som fan gumman <'33
Älskar dej enormt mkt gumman ;*
Men men, längtar tills ni kmr, fast v hinner kanske nt va så jätte länge meh
ngra timmar bilr dt i alla fall :D <'33



Bild sen i sommras meh what ever (; <'33 M I N N E N <'3

* Filip Rosén <'3

Fatta hur mkt du betyder för mej <'3 Du äe så fucking underbar. Du kmr alltid att ha en plats i mitt hjärta, ja har nt känt så här mkt för nån annan kille. Du e bara för perfekt bby <'33 Alltid lika snäll, sööt, underbar, glad å ALLT <'33 Ja kmr alltid finnas där för dej om dt e ngt loovar bby <'3 & du kan lite på mej till 110 % lovar <'3 Hoppas att dt blir vi bby <'333 Om den dagen kmr så ska ja göra ALLT för dej som ja kan lovar bby <'3333 du äe mitt allt <'33





,   Filip Rosén <'333

* Modekollen: Zebra

Liksom leopardmönstrat är en stor modehit hos stjärnorna är även kläder och detaljer med temat zebra en het trend.

Vissa stjärnor är vågade nog att bära hela klänningar eller toppar i mönstret, som Beyoncé Knowles och Heidi Montag, medan andra, som Selena Gomez och Heidi Klum hellre satsar på väskor med det djuriska trycket.



* Inga kompisar ?



Tom Cruise
och Katie Holmes dotter Suri, 2, har inga kompisar. Enligt National Enquirer får hon inte umgås med barn i sin egen ålder och känner sig därför väldigt ensam.

- Så fort hon ser andra barn blir hon helt exalterad och springer fram och kramar dem som om hon aldrig träffar barn i sin egen ålder, säger en källa till tidningen.


- Hon har inte så mycket socialt umgänge.


Av alla de tusentals paparazzibilder som tagits på Suri är det knappt några som visar henne tillsammans med andra ungar. Oftast är hon tillsammans med sin mamma på någon shoppingrunda eller någon annan vuxenaktivitet.


* Hayden flirtar

I onsdags kväll sågs Hayden Panettiere flirta och byta telefonnummer med Los Angeles Lakers-stjärnan Lamar Odom.

Nyhetsbyrån Wenn rapporterar att skådespelerskan mötte upp den 208 centimeter långe basketspelaren när hon lämnade Palladium i Hollywood där hon sett Jay-Z:s konsert.  

- Hon verkade jätteglad över att se Lamar och flirtade en hel del med honom. Han spenderade större delen av deras samtal mer eller mindre dubbelvikt så att han skulle kunna höra vad hon sa, säger en källa och syftar på att det skiljer mer än en halvmeter i längd mellan Lamar och 155 centimeter långa Hayden.  

- Jag trodde att hon dejtade Milo Ventimiglia, men det stoppade henne inte från att byta nummer med Lamar. Han verkade gilla henne riktigt mycket.  

Som Starlounge tidigare rapporterat har "Heroes"-paret det allt annat än bra tillsammans för tillfället. Hayden sägs nämligen vara nära att flippa ur eftersom 12 år äldre Milo hela tiden pratar om äktenskap - något Hayden inte alls känner sig redo för.


* Trött ?

Palla soova nu x'D kl e fan redan 00.56 å dt känns som den bara e typ 11 ;O men men, orkar sova nu q: har jue så kul på msn (: hahaa . men men, sen e dt jue nt skola imorron så man kan sova hur lääänge man vill, riktigt soft :D <'3 Sen får man väll se vad som händer imorron q: ngt kul kanske dt blir ^^,


* Modekollen: Lugg

Ett enkelt sätt att förnya sitt utseende är genom att klippa lugg. Det vet Hollywoodstjärnorna och  fler och fler av dem har valt att klippa olika varianter av frisyren den senaste tiden.

Vissa gillar tjocka pannluggar medan andra gillar charmiga snedluggar eller mer rockigt spretiga och ojämna varianter. Eftersom luggen går att variera i all oändlighet passar den dessutom både gammal som ung.



* Britney i nya videon

Vågad och sexig är några av orden som beskriver Britney Spears nya video till låten "Womanizer", som är den första singeln från albumet "Circus" och som släpps på hennes födelsedag den 2 december.

En källa berättar att den 26-åriga tvåbarnsmamman med videon vill visa att hon är tillbaka i gammal god form.

- Sedan hennes fruktansvärda comebackturné förra året har hon haft en desperat önskan om att bli den sexiga och berömda Britney som hon en gång var. Hela hennes helingsprocess har handlat om det, säger en källa till Msnbc, och understryker att sångerskan är i ypperlig fysisk kondition:

- Hon har gått ner 12,5 kilo de senaste månaderna. Hon har bantat ett kilo i veckan, vilket är lite i överkant, men hon har aldrig sett så bra ut som nu.

Källan säger också att man inte nödvändigtvis ska ta för seriöst på det faktum att Britney i videon ännu en gång bär ett rött snöre runt handleden - ett snöre som innebär att man bekänner sig till den judiskmysticiska religionen kabbalah.

- Det är svårt att säga om hon gått med igen. Ibland ränner halva Los Angeles runt med ett rött snöre på handen, utan att det behöver betyda särskilt mycket.


* Heidi&Lauren slutit fred

Det verkar som att de gamla ärkefienderna Heidi Montag och Lauren Conrad har grävt ner stridsyxan en gång för alla. Tjejerna sågs nämligen prata och krama om varandra under en middag på STK i Los Angeles i tisdags. 

Lauren firade sin modevisning tillsammans med sina vänner och sin familj och var på ett strålande humör. När Heidi, som också fanns på plats i lokalen, fick syn på Lauren och kom fram för att gratulera henne blev det en kärt återseende för dem båda. Efter att de pratat förtroligt en liten stund omfamnade de varandra och brast ut i skratt.  

- Ja, det är sant. Heidi var på STK. Hon kom dit på efterfesten för att gratulera mig till min visning. Det var snällt av henne och jag uppskattade det, säger Lauren till Us magazine.  

Så sent som för ett par veckor sedan uttryckte Heidi en önskan om att sluta fred med Lauren:  

- Det är självklart att jag saknar henne, hon var min bästa vän väldigt länge. Förhoppningsvis kan vi reda ut allt det här en dag och gå vidare och lappa ihop vår vänskap, sa Heidi till Extra!  

Huruvida tjejernas vänskap håller i sig eller inte återstår att se.


* Piller .

Lindsay Lohan och Samantha Ronson verkar ha länsat medicinskåpet därhemma - häromdagen fångades de nämligen på bild när de bar omkring på åtminstone tre stora burkar receptbelagda piller.

Tjejerna befann sig på Union Station i Washington D.C när Sam började rota omkring i en väska och då av misstag råkade blotta tabletterna för de bevakande paparazzifotograferna.  

Lindsay hade inte alls lust att hamna på bild på hon sökte skydd bakom hennes livvakts stora händer.  


* dj

heej alla igen .
Nu har ja prc. kommit hem från diskot, å e skiiit trött :/ men men, så e dt . vi stack hem idigare eftersom vi nt orkade sen så ska nt vi alltid behöva städa efter osv. (: men men hade en bra dag . I skolan med (: <'333


* Imorron

Dååh ska man va DJ i Hyllinge imorron :D från kl 6 - 11 (; men men, får jeu fan betalt för dt sen e dt väll rätt så kul med q: Ja å Josse äe jue bääZzzt på att va Dj med våran mkt mkt mkt bra å nya låtar (; hahaha . aja .

Love ya´ <'33



Hahah, sorry att ja la in den bilden igen (a') orka nt ladda upp en annan <'3

* Pamela dissar Jordan

Många skulle säkert placera Playboymodellerna Pamela Anderson och Katie "Jordan" Price i samma fack, men trots likheter har de två glamourdonnorna inget till övers för varandra.


Eftersom Pam regelbundet besöker England har hon sett delar av Jordans reality-serie på tv. Där får man allt som oftast se glamourmodellens barn Harvey, Junior och Princess Tiáamii, något "Baywatch"-stjärnan ogillar skarpt.


- Jag förstår inte hur Jordan blev känd. Hon visar upp sina barn i tv hela tiden - det är mer än lågt, säger Pam i en intervju med New! Magazine.


Pamela har själv en egen tv-serie vid namn "Pam: Girl on the loose", men hon har svurit på att hålla sina två söner borta från showen.


* HAHA

Jag, Fille & marcus, Malin ska dååh altså knulla i en rondell, fast nt alla tsm bara två å två (; Marcus å Malin ska jue sålart knulla å ja å Fille (: hahahaha . så sjukt liv har vi alla fall i skolan å på bussen hem idaah ('x sorry för att du nt fick va med Alex (; hahaaha, å nt du ihlr eric, men men livet e orättvist (:  <'33


* Sant ?

Tror verkligen att ja börjar gilla dej skit mkt, du e så fucking underbar. Första gångeerna tyckte ja att du va en sjukt bra kompis å sånt, meh ja börjar fantisera om att dt kan bli mer, meh ja vet jue nt om du känner samma. Meh dom flesta som känner säger dt. Du e sjukt underbar i alla fall. Kanske dt blir vi nån dag ?! :$ bby .


* Rihanna otrogen ?

Rihanna och Chris Brown kan vara på väg mot ett uppbrott. Star magazine rapporterar nämligen att sångerskan setts vara lite väl intim med musikerkollegan Kanye West.

Den tredje oktober befann sig både Rihanna och Kanye på backstageområdet under en T.I.-konsert, och enligt källor på plats kunde de knappt hålla händerna ifrån varandra:  

- Rihanna och Kanye hängde tillsammans efter att de framfört sina låtar. Rihanna satt i Kanyes knä och sjöng med till musiken. Det dröjde inte länge innan de kysste varandra, säger en insider till tidningen.  

- Folk var chockade. Efter en stund måste Rihanna ha insett att folk kollade så hon bad sina säkerhetsvakter att eskortera henne tillbaka till sin loge.



* Kärlek ?

E dt ny kärlek redan ?! mellan båda ?! vad vet ja, verkar bara mer å mer som dt för dag till dag :O (a') men men, kärleken e jobbig som fan igentligen :/



Man ska va GLAD medans man har någon .


* Skiljer sej

Madonnas talesperson bekräftat att popstjärnan ska skilja sig från maken Guy Ritchie och förväntas göra ett officiellt uttalande senare i kväll. Det uppger amerikanska nyhetssajten Tmz.

Det senaste året har skilsmässorykten cirkulerat kring paret gång på gång - uppgifter som hittills förnekats av deras representanter. Nu rapporterar dock flera medier att de en gång för alla faktiskt har beslutat sig för att skiljas och de sägs till och med redan ha förberett ett uttalande som de kommer släppa inom kort där de bekräftar att de nu går skilda vägar.

Anledningen till att Madonna och Guy är redo att avsluta sitt åtta år långa äktenskap är för att de båda sägs vilja lägga mer tid på sina egna karriärer samt att Madonna vill adoptera ytterligare ett barn - vilket inte Guy vill.

- Det är väldigt sorgligt. De var ett fantastiskt par och jättebra föräldrar. De klarar bara inte att leva tillsammans längre, säger en insider till The Sun.

Enligt källan ville Madonna från början skjuta upp skilsmässan till nästa år då hon avslutat sin pågående turné men har nu ändrat sig och hoppas få separationen avklarad innan jul:

- Hon ville inte bli distraherad när hon försökte koncentrera sig på sin turné. Men flera av deras gräl kring Guys 40-årsdag förra månaden var så allvarliga att Madge stormade ut ur huset. Guy sa att om de skulle skilja sig skulle de göra det nu, så deras förhållande kommer att vara över inom ett par veckor.


* Meej todaaYh

Såhär såg man ut idaah, fast sen när dt va kalt så tog ja på mej en brun kofta, utan hätta (: sen blir dt gå så hela dagen q: haha <'3


* Mej

Såhär såg man ut idaah (: <'3 ni behöver nt sä ngt vet redan vad dom flesta tycker om meej x'D hahah (: <'33 love ya´ biiatch <'33



* Zac Efron

Zac Efron dök upp med en ny frisyr på Londonpremiären av "High School Musical 3: Sista året" på tisdagskvällen. Den karaktäristiska sidbenan är visserligen kvar, men flickfavoriten har klippt av åtminstone ett par centimeter av lockarna.

Flickvännen Vanessa Hudgens var också på plats, precis som kollegorna Ashley Tisdale, Corbin Bleu och den brittiska skådespelerskan Jemma McKenzie-Brown, som gör sin "HSM"-debut i den tredje delen av den populära musikalserien.

Londonpremiären var den sista delen av den europeiska PR-turné som Zac och Vanessa inledde i Sverige förra månaden. Stjärnorna har även gästat Paris, Madrid och München.

Spana in Zacs nya frisyr .


* orsaken ?!

Nyligen tog det slut mellan Hugh Hefner, 82, och hans flickvän Holly Madison, 28 - något som knäckte Playboykungen totalt:

- Jag hade planerat att spendera resten av mitt liv med henne. För ett par veckor sedan var jag helt förstörd, säger han till Us weekly.  

Hugh berättar att han tror att deras misslyckade försök att skaffa barn kan ha varit det som orsakade uppbrottet:  

- Med mitt spermieantal är det inte möjligt. Jag var villig, men det gick inte... Hon skulle vilja gifta sig och skaffa barn, men det kunde hon inte med mig.


* Fuck

fuck you
fuck me
fuck all right, fuck all wrong
fuck the point of 'going on'
fuck the first and fuck the last
fuck the earth and fuck the sky
fuck the 'who' and fuck the 'why'
fuck all love and fuck the hate
fuck the reason
fuck the sane
fuck the pleasure
fuck the pain
fuck the blind and fuck the voices in my mind
fuck the ones who don't belong
fuck the one who made it all go wrong

I'm out !


* Britney Spears talar ut

De senaste åren har Britney Spears uppmärksammats en hel del för sitt oberäkneliga beteende, och i en kommande dokumentär om henne erkänner hon att hon ångrar mycket av det hon gjort:

- När jag sitter och tänker tillbaka känner jag att jag egentligen är en smart person. Så vad i helvete tänkte jag med? säger hon i den 90 minuter långa dokumentärfilmen, som produceras i samarbete med Mtv.


De senaste åren har Britney gått igenom en hel del tunga saker; hon har skilt sig från Kevin Federline, förlorat vårdnaden om sina två små söner samt tvingats till mentalvård.


- Jag har gått igenom mycket de senaste två, tre åren och det är mycket som folk inte vet om, säger hon.


- Ibland tror jag att jag känner mig så ensam eftersom jag inte öppnar upp mig så mycket, om ni förstår vad jag menar? Jag är på min vakt. Jag måste vara det, så jag är typ fast i det här. Och hur ska man hantera allt? Jag bara står ut, det är vad jag gör. Står ut med det, varje dag.


Den 30 november sänds dokumentären på Mtv.



* True.

pay no mind to those who talk behind you back,
it simply means that you are two steps ahead.


* Jobbigt

Va bara tvugen att lägga in ett till inlägg så går dt gammla bort, som ja ska glömma. Elr vet att ja aldirg krm att glömma dt, meh skita i dt  å nt tänka på dt i alla fall q: om du tänker noga så vet du nog vad ja menar tror ja ;D hahaa . Siiiingel jue (: men men, :/


* Vinter

Dååh e dt snart vinter, bara halva oktober typ sen November kvar, sen äe dt vintet ;O ja som vill ha sooooommar :/ men men, vad ska man göra ?! ;O vill i alla fall ha loov, så ja slipper våran lååånga dagar ibland i skolan, meh har ändååh skit kul (: <'3 taack alla, ni vet vilka ja menar <'3 älskar er ! <'3


* ! <'3


* Dagarna,

Vill bara sä att så m¨nga dagar tills ja fyller år, som dt står på vänster sida, e en dag för tidig :/ vet nt vrf fast ja har gjort rätt :O men men, så ni vet dt i alla fall :D


* dans

vill börja på dans igen :/ fast e ntsäker på om ja hinner med dt, meh ska kanske börja nästa år (: Just nu håller ja på att göra en ny dans som ja sj. kommit på med mina egna steg å sånt :D riktigt kul faktist . Sen har ja jue dansat sen ja va 5 år sen tog dt slut ngra år sedan tyvär :/


* viktigt

har NYTT bdb namn; fjortiiZzz

Kommentera/bli vän/bevaka


* Bättre ?!

Hade tänkt att minsta på kändis nytt å bara ta dt som ni verkligen  vill läsa om dt nyaste (: Så nu kmr dt nt att bli lika mkt så ni vet dt, eftersom mkt teext å på så kort tid nya inlägg :p ska börja skriva om mej sj. å min vardag ist, tänke ja . hoppas i alla fall att ni alla andra oxå blir nöjda ;* <'3


* Hilton talar ut

"Paris, not France" är titeln på en ny dokumentärfilm om Paris Hilton. I tisdags hade den premiär på filmfestivalen i Toronto, och festivalbesökarna kunde för första gången höra arvtagerskan berätta om sin syn på sexvideon "One night in Paris".  

Den omtalade filmen var av det privata slaget och spelades in 2002 tillsammans med dåvarande pojkvännen Rick Solomon. Han läckte först ut scener på internet och sålde sedan hela verket på dvd.  

- Jag blev så extremt sårad och ledsen när sexvideon publicerades på nätet. Jag var helt förstörd, säger Paris i filmen.  

- Försök att föreställa er att det mest intima man kan göra med en annan människa visas upp för hela världen (...) Jag förstår inte hur Rick kunde göra det. Jag hade trots allt varit förälskad i honom och varit ihop med honom i ett par år.  

Den barnförbjudna filmen kom ut bara tre veckor innan Paris Hilton gjorde debut som tv-stjärna i "The simple life" med Nicole Richie. Tajmingen gjorde att många antog att Paris själv hade ett finger med i spelet.  

- Det gjorde inte saken lättare för mig, att många medier beskyllde mig för att själv ha lagt ut videon på internet. Varför i hela världen skulle jag göra det, frågar sig den idag 27-åriga stjärnan.  

- Förresten så ser jag förfärlig ut i den där videon.  

Enligt den nya dokumentärfilmen isolerade Paris sig själv i flera månader efter att sexbandet gjorts tillgänglig för allmänhetens beskådan.  

- Jag ville inte stämma Rick, jag ville inte ha en lång och uppslitande rättssak, där alla sliskiga detaljer skulle komma fram igen. Och när videon offentliggjordes hade jag en ny pojkvän. Det var en förfärlig tid, säger Paris i dokumentären.  

Hennes minne tycks dock spela henne ett spratt, för hon stämde faktiskt Rick, och exparet kom fram till en förlikning. Paris har tidigare sagt att hon inte sett en krona från videoförsäljningen - men att hon ändå inte vill ha hans pengar.  

Men det kom i alla fall något gott från "One night in Paris".  

- Sexvideon öppnade mina ögon. Jag blev starkare av motgången och började växa som människa. Och jag kan lika gärna säga det rakt ut: Sedan den där videon har ingen någonsin fått jävlas med mitt liv igen.


* Liivet

Allt känns mkt bättre att va singel för tillfället, meh dt e väll klart att man vill ha nån som verklignen älskar en, meh dt finns nt många bra kille, i alla fall så gjorde ja slut med alex igår för en del saker :/ meh skit samma mår mkt bättre nu utan honom (:


* Marcus idaah.

Idaah va man med Marcus hela dagen typ :D sen på kvällen skulle han å hans bror iväg :/ men men, taack för en jätte bra dag (: <'3 taack för att du alltid finns där för mej när ja behöver hjälp <'3


* Paris H.

Som Starlounge rapporterade redan för ett år sedan utforskar Paris Hilton sin mörka sida i kolsvart hår, gothsmink och bondageinspirerade läderkläder i nya filmen "Repo! The genetic opera". Nu börjar det dra ihop sig för USA-premiär av filmen och i bildgalleriet ovan ser du sprillans nya bilder på dominatrix-Paris.

Filmen, som är en futuristisk skräckmusikal, utspelar sig år 2056 och handlar om en mystisk sjukdom som hotar mänskligheten. Paris spelar dotter till en ondskefull organmagnat, en roll hon borde klara av med tanke på att hon i verkligheten är dotter till en hotellmagnat.

Paris tar också ton i filmen, och enligt regissören Darren Lynn Bousman konkurrerade 27-åringen ut "minst 30 andra tjejer" som gjorde audition för rollen.

- Paris sjöng bättre än alla andra, instämmer producenten Cal Mazzocone.

"Repo! The genetic opera" har ännu inte fått ett svenskt premiärdatum, men går upp på amerikanska biografer den 7 november.


* Kändisarna

Kändisarna som sysslat med en hel del olagliga saker är många. Rattfylla, narkotikainnehav, sexköp och snatteri är några av brotten som Hollywoodstjärnorna har gjort sig skyldiga till.

De pinsamma stunderna på polisstationen förevigas som bekant dessvärre i form av mugshots - här är fotona som stjärnorna helst vill glömma.


* Sagan Sluut

Dååh va man singel igen. Gjorde slut med Alex idaah, orkar nt ta upp ALLT här på min blogg, ska nt skriva tråkigt här så ni andra tröttnar på att läsa min blogg :/ Meh i alla fall e siiingel nu (: va ett tag sen, meh dt känns bra eftersom ja nt tyvär mådde bra i slutet med honom ! Meh i alla fall nu ska ja lägga in lite nya kändisinlägg (:  haha .

* 50 cent drar Lindsay inför rätta ?



Förra året lånade 50 cent ut över sex miljoner kronor till Lindsay Lohan - pengar som han nu vill ha tillbaka.

Enligt sajten Mediatakeout har rapparen trots ihärdiga försök inte fått tillbaka en krona från skådespelerskan, och han sägs nu vara så mån om att få tillbaka sina miljoner att han planerar att dra henne inför rätta.  

- 50 cent leker inte när det kommer till pengar. Antingen betalar man eller så kopplar han in sina advokater, säger en insider till sajten.  

Lindsay ska enligt uppgift ha lånat pengarna för att finansiera ett nytt album.


* heej alla

Nu äe ja hemma från skolan ;D sköönt vet nt riktigt vad som kmr att hända idaah meh ska nog dra till älsklingen å sen ska ja oxå hämta min mattebok hos en killkompis :/ men men, så annars om ja ska dit blir dt nt mkt mer i så fall drar ja vid kvart över 7 bussen :D å sen soover man jue hos älsklingen tills imorron (: <'33 sen ngra dagr i helgen, elr vi får se vilka dagar dt blir q; <'33 så ja har nt mkt tid att lägga in ngra inlägg under helgen elr ikväll så ni alla vet dt (: <'3



Kännde bara för att lägga in en bild på meej q: <'33 

* God natt (S)

Ja nu okrar ja nt att sitta inne mer på datan elr inne på min blogg, kmr väll lite nya inlägg imorron med (: Så ni får vänta tills dess q; Ska i alla fall fixa håret sen så gå å lägga meh ska upp kl. 6 imorron :/ ha dt bra alla, kyssah && smekar'n ;*





Glömde jue en sak, va hos älsklingen idaah :D <'33 älskar dej sukt mkt alex <'3 alltid vi bby ;*



* Britney Spears .

MSNBC skriver att Britney Spears är tillbaka i toppform i sin nya musikvideo till singeln "Womanizer".

Den 26-åriga sångerskan spelar tre sexiga roller i videon; flickan i den avslöjande badrocken, den vältatuerade servitrisen i läderkläder och den raffig kontorskvinnan som gränslar sin manliga kollega. 

Singeln kommer från Britneys kommande album "Circus", som släpps på hennes 27:e födelsedag den 2 december.


Se de vågade bilderna från musikvideon;



* Naomi Watts - Funny games

När Naomi Watts skulle spela in scener till skräckfilmen "Funny games" blev hon så rädd och obehaglig till mods att hon sökte tröst i maken Liev Schreibers trygga famn - något som i slutändan resulterade i att hon blev gravid med deras första barn Alexander.

- Jag måste säga att jag blev gravid under inspelningen av filmen. Säger hon till nyhetsbyrån Wenn.   Ettårige Alexander kommer dock inte att få se filmen han har att tacka för sitt liv än på många år - den är nämligen förståeligt nog inte särskilt barnvänlig:  

- Jag vill verkligen inte att min son ska se filmen på väldigt länge. När han är vuxen kommer han att fatta egna beslut om vad han vill se och förhoppningsvis förstår han hur jag resonerar, säger hon.  

Snart får Alexander ett syskon, då Naomi återigen är gravid.


* Lindsay Lohan

Lindsay Lohan verkar digga Katie Holmes nya look med de så kallade "pojkvänsjeansen" - eller, som i "Mean girls"-stjärnans fall, "flickvänsjeansen".

Igår bar skådespelerskan nämligen ett par löst sittande jeans med upprullade byxben under en shoppingrunda i Hollywood och tillsammans med de svarta högklackade pumpsen fullkomligt osade hennes oufit Katie.  


Spana in bilderna på den baggyjeansklädda skådespelerskan.


* Nt lika mkt tid

Heej alla, tyvär så har ja nt så mkt tid att fixa inlägg på min eftersom ja har låånga dagar i skolan å sånt. Så ni får faktist börja vänja er med lite mindre inlägg varje dag, sen händer dt jue att på loven å sånt kmr dt att komma lite fler nya inlägg varje dag (: hoppas att dt blir bra för oss alla. <'3


* Bo som en PLAYBOY



Världens dyraste hotellsvit - egen butler ingår. Här är världens dyraste hotellsvit. Den kostar 264 000 kronor - natten. Men då ingår bland annat två privata pooler?
Det är den så kallade Hugh Hefner-sviten på kasinot Palms i Las Vegas som snott åt sig förstaplatsen på rikemanstidningen Elite Travelers lista över världens dyraste sviter.


Vill man bo i den får man punga ut med 40 000 dollar - alltså 264 000 friska kronor - per natt.

Stannar man en vecka kommer notan upp i 1,8 miljoner kronor.

Men då ingår alltså en del lull-lull.


Privat butler

Till exempel två pooler (den ena till hälften utomhus, till hälften inomhus), en privat butler som står till tjänst dygnet runt, en 2,4 meter bred, roterande säng, två barer, roterande spegeltak samt en specialutrustad jacuzzi som sägs ha kostat 4,6 miljoner kronor att installera.


Finns billigare

Skulle priset avskräcka kanske den något mindre hardfloor-sviten kan vara ett alternativ. Den kostar "bara" 165 000 kronor - och man får en basketplan på köpet.

Bland de celebriteter som påstås ha tagit in på Palms sviter finns Lindsay Lohan, George Clooney, basketspelaren Dennis Rodman samt, förstås, Playboy-kungen Hugh Hef­ner själv.

- Men framför allt är det Hollywood-direktörer som trivs i dem, säger talesmannen Chris Walters till Elite Traveler.


* Dirt alert för Obama - ngt fastnar ?!

En månad till valdagen och Christina Aguileras låt "Dirrty" får illustrera vart den här kampanjen är på väg. McCain fick inget riktigt lyft av Sarah Palins insats i debatten, och nu anser många att kasta smuts på Barack Obama är hans enda chans att vinna.

Räkna med många guilt by association-utspel. Två saker i Obamas historia kommer garanterat upp:

* Hans förhållande till sin förre församlingspastor Jeremiah Wright, som blivit kontroversiellt på grund av Wrights USA-kritiska retorik med fraser som "God damn America!"
* Hans förhållande till Bill Ayers, en pedagogikprofessor i Chicago som 1969 var med om att grunda den militanta vänstergruppen Weathermen, som utförde flera bombdåd under 70-talets första år.

Det blir dirty, som sagt. Sarah Palin har redan börjat. "Obama är polare med terrorister", sade hon i lördags.



* Dj

Jäpp, ni hörde rätt (: Snart ska ja ja å Josse va DJ på Hyllinge diskot. Datumen som äe satta äe den 17 Oktober & den 21 November. Tyvär blir dt nt fler diskon detta året pga. nästan inga kmr dit å vi e för lite som jobbar där nu :/ Ngra har slutat å vissa säger nt till att dom nt ska komma, sen e där en del som nt kmr fast dom ska dt :O Å dt e jue igentligen dåligt eftersom barnen vill jue att dt ska va disko, sen dt sotra diskot spelar kanske nt så mkt stor roll.  meh dt ska bli dom två ggr, så kom dit :D Diskot e på Hyllingeskolan (: Tiderna:

klass: 3-6 kl. halv 9
klass: 7-9 kl. 10 [vet nt om dt e de tiden exakt]


* Mamma Spears ångrar ingenting

Nu ger Britney Spears mamma ut sin omtalade biografi där hon avslöjar smaskiga detaljer om familjen Spears privatliv.

"Alla mödrar begår misstag. Även jag", skriver hon i boken.

Lynne Spears ångrar inte att hon lät döttrarna Britney, 26, och Jamie Lynn, 17, kasta sig in i underhållningsbranschen när de var barn. Britneys och turbulenta privatliv och Jamie Lynns tonårsgraviditet har inte fått henne att undra om det hade blivit annorlunda om hon övertalat barnen att välja andra vägar i yrkeslivet.

Jag tror att man måste låta dem följa sina drömmar. Det skulle bara bli värre i slutänden om man inte gjorde det, säger hon i en intervju med People.


"Ville säga sanningen"


Inte heller ångrar mamma Spears att hon avslöjat smaskiga detaljer om just de båda döttrarnas mycket omskrivna privatliv i en ny bok med titeln "Through the storm: A real story of fame and family in a tabloid world".

Jag ville få säga sanningen med mina egna ord, både för min och min familjs skull.

Britney Spears har fortfarande inte läst sin mammas avslöjanden. Jamie Lynn "älskade boken". Åtminstone enligt författaren själv.

Hon kysste mig på kinden och sa "Tack så mycket, mamma", hävdar Lynne Spears.

Boken försenad

Boken ges ut i USA i nästa vecka. Från början var utgivningen planerad till i maj, men nyheten om att Jamie Lynn, då 16, skulle bli mamma kom i vägen. Vilket i och för sig bara gjorde att Lynne Spears hann skriva till ett extra avsnitt om hur förtvivlad hon blev när dottern, som hon trodde var oskuld, blev med barn.

Lynne Spears har ofta anklagats för att vara en dålig mor och förebild. Nu förnekar hon bland annat ryktena om att hon skulle ha pressat sina barn till att kliva upp på scenen för att dra in pengar till familjens kassa. Hon förnekar också att relationen mellan henne själv och Britney skulle vara frostig:

Vi ringer varandra fyra eller fem gånger om dagen.


* Naken Pamela i 82-årspresent

I våras fyllde Hugh Hefner 82 år och det blev ett väldigt naket födelsedagsfirande - i alla fall för gästen Pamela Andersons del. Den före detta "Baywatch"-stjärnans present till Playboykungen var nämligen att leverera en tårta spritt språngande naken.

I söndags sändes avsnittet av Hughs realityserie "The girls next door" som handlade om festen, och självklart har Pamelas nakna uppenbarelse blivit veckans snackis.  


Spana in de vågade bilderna från kalaset,



av elisabeth vedin


* Imorron

Imorron så blir dt ingen skola ihlr, mamma tyckte att ja skulle stanna hemma med, fast ja mår nt bra i alla fall, sen hoppas ja såklart att ja blir bättre på kvällen så ja kan åka till väla med Marcus :D har faktist längtat sen måste ja oxå ha nya hörlurar, diadem, present till alex å en massa annat ^^, men men, får jue se va som händer imorron å om ja får av mamma å pappa (; <'33 hoppas jue att ja kan åka  till väla meh ja vill nt till skolan /: orkar nt med vårt schema som dt e nu mer ;O fan världen's jobbigste schema som vi har O.o Dom skulle faktist göra vårt schema bättre å va fan gör dom ?! dom gör dt så dt e mkt mkt mkt dåligare, går till 4, halv 4, kvart i 4, halv 4 & sen halv 3 ! så fittigt aså ;O men men, va fan ska man göra dom säger att dom ska göra om dt igen, meh dt blir väll ingt ;O


* Alex C


* Tänk (:

Det är första gången för dig...
När du lutar dig bakåt och lägger dig ner spänner sig dina muskler.
Du låter honom få vänta lite, med en dålig
ursäkt, men han vägrar att bli bortvisad när han närmar sig dig. Han
frågar om du är nervös, och du skakar modigt på huvudet. Han är mycket
erfaren, men det är första gången hans finger hittar rätt. Han kommer
längre in och du skakar till; din kropp spänns hårt, men han är
försiktig, som han lovade att vara. Han tittar djupt in i dina ögon och
säger åt dig att lita på honom, han har gjort detta många gånger förr.
Hans snedvridna leende gör att du slappnar av, och du öppnar dig mer,
så han får mer plats så han lättare skall komma in. Du börjar böna och
be att han skall göra det fortare och skynda sig riktigt mycket, men
han tar långsamt den tid han behöver för att orsaka så lite smärta som
möjligt. När han trycker på hårdare känner du hur din vävnad ger vika;
smärtan bubblar upp inom dig och känns som ett knivhugg, och du känner
den kittlande känslan av blodet som sakta börjar rinna. Han tittar
oroligt på dig och frågar dig om det gör för ont.'' Dina ögon är fyllda
med tårar, men du skakar på huvudet och nickar åt honom att fortsätta.
Han börjar röra sig ut och in med skicklighet, men du är nu alldeles
avtrubbad av smärtan och känner inte längre att han rör sig inom dig.
Efter några fruktansvärda minuter känner du att något går sönder inom
dig och han drar ut den ur dig. Du ligger nu helt avslappnad, glad över
att det äntligen är över. Han ser på dig och ler varmt och säger att du
har varit hans mest envisa, men också mest lönsamma upplevelse. Du ler
och tackar din tandläkare. Det var trots allt första gången du drog ut en tand

HAHAHAHH vad tänkte ni på, era perversa jävlar? xD


* Stor intervju - Paris Hilton

Paris Hilton var på skandinavienbesök i förra veckan för att ta bilder till sin nya kollektion av egendesignade handväskor, och Starlounge fick en exklusiv intervju med den världsberömda arvtagerskan, exfången och partyprinsessan. Eller som hon nu helst vill bli kallad - affärskvinna.

I den här första intervjudelen av två, avslöjar 27-åringen sina bästa skönhetsknep och kommenterar ryktet som säger att hon gjort om några av sina rum hemma - till garderober!



Hur har du arbetat som designer på den här kollektionen?

Jag har jobbat väldigt nära med alla designers på mina olika märken. De flyger till Los Angeles en gång i månaden och vi diskuterar de olika designerna, stilar som jag vill göra, olika färger - jag är creative director och tar alla besluten.


Hur gör du research?

Jag reser till olika couturevisningar i Paris, shoppar, reser och spanar in vad folk har på sig när jag går ut. Sen blandar
jag det med min egen stil.


Ditt namn är ett stort varumärke, du är modell, författare, sångerska, skådespelerska, tv-stjärna - och naturligtvis en stor modeikon, hur viktigt är mode i ditt liv?

Jag älskar mode. Det har alltid varit en stor del i mitt liv. Och det har alltid var min dröm, ända sedan jag var en liten flicka har jag velat bli modedesigner. Så det här är helt underbart!


Väljer du ut dina egna kläder eller har du en stylist som hjälper dig?

Ibland har jag en stylist, men oftast väljer jag kläderna själv. Jag älskar att shoppa på egen hand. Jag sätter på mig solglasögon och en hatt, men jag brukar bli igenkänd på en gång.


Hur stor är din garderob?

Jag har många garderober hemma. Jag har mycket kläder och skor och handväskor så jag behöver mycket plats.


Stämmer det att du har gjort om några rum i ditt hem till garderober?

Ja, några...


Vilken är din favoritaccessoar?

Handväskor! När jag tittar på andra kvinnor lägger jag alltid märke till vilken sorts handväskor de har. Det är också en av anledningarna till varför jag designar min egen kollektion.


Har du några "rätt och fel" när det gäller accessoarer?

Rätt är att ha sin egen stil. Bär saker som passar din personlighet. Fel är att försöka kopiera någon annan.


Vilken sorts kvinnor är din kollektion av handväskor riktad till?

Alla kvinnor. Men framförallt dem som är från 14 år och upp mot 20-årsåldern.


Din hy måste utsättas för mycket smink med tanke på alla fester som du går på? Hur gör du för att hålla den ren och
tvätta den, så att den håller sig fräsch och vacker?

Jag tar väldigt bra hand om min hy. När jag var liten lärde mamma mig allt och köpte de bästa återfuktarna, ansiktskrämerna och så vidare. Jag har alltid tagit hand om min hy. Jag tvättar alltid av mig på kvällen. Jag tror att många tjejer ofta inte tar hand om sin hy och det är synd.


Vilka är dina bästa skönhetsknep?

Drick mycket vatten, gå på ansiktsbehandlingar, massage. Sånt som får dig att koppla av.


Vilka skönhetsprodukter bär du alltid med dig i handväskan?

Jag har alltid läppglans och brun-utan-sol, så att jag alltid kan bättra på brännan.


Har du några skönhetstips för någon som har en dålig dag? Någon speciell produkt eller ett knep som kan uträtta mirakel på ett ögonblick?

Jag tror att det alltid är viktigt att försöka känna sig självsäker, och försöka göra sitt bästa om det är en dålig dag.


Namnet på dina handväskor och accessoarer är "Confidence", är det ett nyckelord i din karriär?

Jag tycker att det är viktigt för tjejer att vara självsäkra. Det är lätt att se när någon inte är det. Det är också en av anledningarna till att jag döpte kollektionen till Confidence. Det är ett av de viktigaste karaktärsdragen som man kan ha.


Hur medvetet har du jobbat för att göra ditt namn till ett varumärke?

Jag har jobbat på mitt varumärke länge nu. Och det är hårt arbete. Nästan varje dag reser jag någonstans i världen för att promota mina olika produkter. Det blir större och större varje år. Så det är väldigt spännande.




I den andra delen av vår intervju med Paris Hilton berättar hon om kärleken till pojkvännen Benji Madden.




Av; NIKOLAJ VRAA, SEBASTIAN NORDÉN


* Bill: "Nt kysst på 4 år"

Tusentals unga tjejer skulle göra allt för att bli Bill Kaulitz flickvän, men Tokio Hotel-sångaren har inte ens kysst någon på tre och ett halvt år.

- Jag är desperat över att få en flickvän. Jag vet inte hur jag ska lösa det här problemet, där är väldigt ledsamt.  

I februari 2007 berättade Bill för den tyska tidningen Bravo att han inte haft någon flickvän under de senaste åren. Ett och ett halvt år senare har han fortfarande inte lyckats få till det: 

- Nej, jag har fortfarande inte kysst någon. Jag är 19 år nu, och jag saknar verkligen allt det där, säger han till Bravo.  

- Jag skulle verkligen vilja ha en flickvän att dela mitt liv med. En tjej som förstår allt jag känner och gör.


* bdb

99000 inloggade på www.bilddagboken.se


Under söndagskvällen gick bdb över 99 000 inloggade och var väldigt nära 100 000! Det ska bli spännande att se om vi kan toppa det ikväll (:


* Britney förbjuds

Det är dött mellan lakanen hemma i Britney Spears sovrum. Enligt Now magazine har popstjärnans föräldrar förbjudit henne att ha sex.

Britney har gjort stora framsteg sedan sin psykiska kollaps i januari och pappa Jamie och mamma Lynne vill försäkra sig om att inget kommer i vägen för hennes stora comeback.  

Väl medvetna om hennes förmåga att falla för diverse skumma karlar sägs föräldrarna därför ha utfärdat ett sex månader långt sexförbud mot dottern.  

- Jamie och Lynne tycker att de är så nära att få henne tillbaka till toppen och vill inte att något ska stå i hennes väg, säger en insider till Now.  

Enligt tidningens källor är mamma och pappa Spears övertygade om att Britneys ex, paparazzifotografen Adnan Ghalib, hade stor skuld i dotterns sammanbrott.  

- De vill vara säkra på att något sådant inte händer igen. Deras värsta mardröm är att hon ska bli ihop med någon som bara utnyttjar henne för hennes pengar och för att sätta fart på sin egen karriär, förklarar källan.  

Vad Britney själv tycker om sexförbudet förtäljer inte historien, men det är tydligt att föräldrarna fortfarande har stor inverkan på hennes liv.  

Jamie Spears är fortfarande Britneys tillförordnade förmyndare och kommer att fortsätta vara det till och med december. Då ska popstjärnans tillstånd utvärderas igen och källor med insyn i familjen hävdar att chansen är stor att förmyndarskapet kommer att förlängas ytterligare.


* Konstigt

haha, heej alla igen. Vet ni vad ja har märkt ?! dt kanske nt alltid e så för alla meh när ja tittar på tangenterna så äe dt låång tråkigt att skriva :O meh sen när ja tittar på data skärmen hela tiden när ja skriver så blir dt lixom mer att skriva om å ja kmr på mer nytt hela tiden medans ja skriver, å då blir dt lite roligare å intressantar till å med kanske q: sj. så vet ja jue nt va ni andra tycker om dt, sen vissa kan jue nt skriva utan att kolla på tangenterna utan måste kolla hela tiden, vissa kanske nästan kan dt lite då å då. Meh dt brossar nog oxå på om man sitter ofta vid datan elr om man har gjort dt innan. Meh i alla fall så om man kollar hela tiden så känns dt som om man skrevit lite mer oxå, elr i  å för sej mkt mer på inlägger, om ja kollar ner på tangenterana så sen kollar upp man bara; shiit har ja nt skrevit mkt mer, känns som ja suttit i timmar på att nt skicka ett skit ungefär :O meh ja tror nt att dt e bara ja som tycker att dt e så elr ?! för mej äe dt i alla fall lättare å roligare att nt titta på tangenterna när ja skriver, ett + e oxå att man ser om man kanske råkar stava fel elr ngt (: men men. alla äe vi jue olika å dt e väll bra dt :p vill bara nt sluta skriva nu, känner att dt e roligare nu faktist. Om ni tycker att ja har blevit helt störd nu så får ni säga till så ja slutar (; haha. Vill oxå bara säga att ja saknar miiin älskling, behöver snacka med han meh han e i skolan nu å ja sitter hemma å e sjuk å väntar tills han kmr hem :/ men men. börjar känna nu att dt börjar bli lite mkt menmen nu så får väll typ ta å avsluta detta inlägget nu (: taack för att du läste q; kanske föresten du nt årkade läsa allt !? haha :)


* Ngn ?!

Heej alla, e dt nån som kanskehar bra musik som ni kan skick apå msn ?! (a') Lyssnar på; rapp, hiphop & rnb . (: Skulle varit jätte gulligt av er (; Min msn e;  [email protected] . Om ni ska skicka så skriv dt så ja vet att dt e drf som ni adda mej, för varje dag addar nån/ngra nya mej bara för att snacka å vissa e bara ute efter annat. Meh i alla fall så skriv bara till mej att ni ska skicka bra musik (: Hoppas att ja kmr få ngra i alla fall :D Sen om dt kanske e nån som kan ladda hem låtar till mej lite då å då så kan ni jue kanske oxå skicka dt till mej, för att dt e nt alltid som andra vill ladda hem låtar till mej sen gör ja nt dt sj. pga.  en del saker, sen kan man jue få virus å sånt, å dt e väll nt dt roligaste q; men men. ska nt sitta å skriva sånt onödigt nu mer q; Som vi vet hade ja blevit jätte glad om ni kunde häjlpa mej. Även om du nt har låten kan du jue skicka länk till den så kanske ja kan fixa den till dej genom en annan (: låter dt nt bra ?! ^ . Ni behöver nt skriva kommentar om ni addar mej, meh gör som ni vill . Taack (: <'3


Fotto; fottad av Rebecka Ericsson - 08 ©

* Faan

Har skit ont i huvudet, har fan aldrig haft dt innan vrf ska man ha dt just nu i så fall ?! ;O Mamma har tydligen oxå blevit sjuk nu å har samma som mej, sen min pappa e oxå sjuk meh han e typ bara skiit förkyld å sånt /: men men, va ska man göra dt e i alla fall tur att ja nt blir lätt sjuk, e nt riktigt sjuk ofta alls ;O typ nån gång om året. Har till å med hänt att ja nt varit sjuk på 2 år ;O om man nt räknar med förkylning å sånt litet :p


* Tidsfördriv

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
nääe
Titta på dig själv i spegeln: Jaao
Gnälla: jaao, händer
Skrika: hmm, jaa :/
Sova: haha, jaao klart.
Ha ångest: nääe, händer att ja får dt ibland ;O
Skada dig själv med flit: nääe
Ta mediciner du inte borde ta: nääe
Vilja dö: nääe
Drömma mardrömmar: nääe, innan meh nt nu mer faktist (:
Drömma sexdrömmar: nääe, elr jo dt har faktist hänt meh dååh har ja varit otrogen mot min kille :O nt så jävla kul att drömma om prc. :/
Ta droger: nääe .
Försöka vara annorlunda: nääe dååh :p
Klä dig i svart: händer, fast man vill jue ha lite fler färger på sej, nt alltid lika tråkiga färger.
Gå till kyrkan: nääe
Gå i skolan: jäpp .
Röka: ,
Ha sex: jaao :p elr när man e med sin kille så har man jue dt (; kanske nt alltis meh what ever :p haha .
Ljuga: Vita lögner.
Hata folk: Hata? Nääe. Ogilla? Ibland..
Lita på folk: Jao. Meh på rätt få.

VEM:
Saknar du:
alex <'33 fast vi träffades igår ;O
Vill du döda: nåångra :O
Rörde dig sist: Filip ^
Vill du slå: vete fan q; kanske Simon för att han håller på att skricka å slås hela tiden :O
Kysste dig sist: miiiin alex såklart :D <'333
Vill du kittla: hahahha, marcus x'D
Kramade du sist: Simon (:
Vill du prata med: alex <'33
Skrek du på sist: Simon /:
Vill du vara som: mej sj. ;D
Sårade dig sist: Alex, tror ja :/ <'33 mena nt dt ja sa älsk. <'3 vill bara ha dej <'33
Vill du bli galet full med: älsk. <'3
Gjorde dig riktigt glad senast: vete fan :p
Fick du sms från senast: minns ja nt ;D haha
Ringde dig senast: alex (: <'33
Är snyggast på jorden: miiin alex såklart :D <'33

HAR DU:
För många vänner:
Man kan nt ha för måånga vänner. Vännerna äe bääZzzt !
Förföljelsemani: Nääe
Tvångstankar: Nääe
Någon annan psykisk sjukdom: Nä'e
Någon fysisk sjukdom: nääe
Någon skada: nääe ?
Färgat håret: jaao, ngr ggr han man, fast dt va när ja va mindre :p
Brutit några ben: nääe q;
Några piercings: jaao dååh :D
Egen dator: jaa, klart . Har haft dt måånga år nu (;
Bra självförtroende: jaaao (:
Kysst någon: jaaa, klart :D
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja, till miiin alex <'33
Bjudit ut någon: haha, har väll hänt :p
Varit kär: Jaa .
Dumpat någon: jaa :/ tyvär har man väll dt :(
Stulit någonting: jaa, fast dt va typ förra året, å vi blev upptäckta efter dt så vill vi nog nt göra om dt :O
Lämnat landet: jaao dååh q; fast dt va ngra år sedan /: vill nt åka flygplan meer :p
Tuttat eld på nått: nja,
Gjort något olagligt: Mhm.. .


HUR:

Går du: med benen ? O.o
Svarar du i telefonen: heej !
Fördriver du tiden: dataan
Mycket pengar har du: Antagligen för mkt
Tjänar du pengar: mkt q; elr många olika sätt ^^,
Ofta diskar du: Aldrig, diskmaskin
Ofta städar du: olika ^
Många stör du dig på: nt så många faktist :p
Ofta träffar du din familj: Varje dag typ, fast nt på helgerna , dååh "bor" man hos älsklingen :p <'3

TROR DU:

Att du kommer bli något: Så länge ja betyder ngt för någon fin människa så äe ja lycklig.
På gud: nääe
På rymdvarelser: haha, nääe :p
Att folk tycker om dig: jaa dååh (:
På ett liv efter detta: nääe, vet nt riktigt :/ hoppas jue på dt meh vet faktist nt :O
Att fiskar kan tänka: vet nt :p nääe ? (:
Att du kommer leva länge: jaa dååh (:


* Hanozy <'3



Ngra kommentarer;

* Braa .
* Bra låt, meh kanske nt lika bra text .
* sjukt bra låt .
* Bra bg på låten ;D .
* Hanozy é bääst .

* Alex ;*

ALLT som har hänt under helgen äe glömt, allt ja sa . <'33 Vill bara ha dej ingen annan <'3 mitt liv utan dej äe obeskrivligt . Älskar dej sjukt mkt miiin <'33

Love ya´  ~ v ~


* Alexander <'33

Älskar dej sjukt mkt Alex <'33 Äe glad att dt e vi, min kärlek till dej äe obeskrivlig bby <'33 Du äe mitt allt å kmr alltid att va dt <'333 Älskar dej enormt mkt du & ja idaah, imorron && för alltid <'33 Mitt liv utan dej e inget liv !True love never ends älsk. <'3 vi två 4 evah ;*


Dagen dååh dt blev vi; 24/7 - 08 [Bilden tagen den 24/7 - 08 <'3] <'33

* Måndag

TodaaaYh; blir dt ingen skola, e sjuk :/ Sen ikväll blir dt nog ingen ridning ihlr, för dåh måste man jue till skolan imorron . Meh i alla fall, idaah blir dt nog nt att göra så mkt mer än att leka lite i photoshop cs2 && Adobe Photoshop Elements 6.0 :D Som pappa faktist fixade till mej igår (: <'3 Dt e väll typ allt som händer, sen kolla på film å lite sånt :p

KYSSAH && SMEKAR'N ;*
 


* Mej F.t Linnéa

Här kmr två bilder på mej å Linnéa sen idah (: Blev nt så många fler eftersom ingen av oss hade sminkat sej idaah ;O haha.  <'33 Älskar dej sjukt mkt gumman <'33



* Run the Show

Fick denna skit bara låten av Linnéa idaah ;D Taack <'33


* Bilder,

Heej alla (: <'3 Hittade lite olika bilder på mej på min mobil [minnet] som ja nt har lagt in på datan innan q; här e ngra ifall ni vill se (a') heehe . kan väll alltid va lite kul att kolla bilder (:





* Filip <'3

Bilderna som ja lovade sen Filip klippte sej :D <'33


Innan;



Efter;

* Sjuk ?!

Heej alla igen, tror ja börjar bli sjuk faktist :( mår nt så bra för tillfäller, ont i huvudet, mår illa som fan å sånt :/ Så dt blir nog ingen skola elr ridning för mej imorron nt :/ men men, vad ska man göra ?! måste i alla fall försöka att va frisk tills på Tisdag, för dååh ska man till väla med marcus faktist ^^, Men vi får väll se, för tillfället så mår ja i alla fall skit ! :/ Taack Robin för att du hjälpte mej med reklamen oxå (: <'33




* Linnéa .

Dt blev Linnéa ist för mamma skulle ändååh till Linda, fast först trode ja nt att ja skulle hinna följa med, meh sen sa mamma att ja hann följa med för hon skulle ändåh nt vara där så jätte läänge (: Så dt blev Linnéa ist ;p Vi ska väll nt göra mkt mer än att fixa å kolla på tv å lite såånt q; men men, snart hem å fixa reklamen, tråååkigt ;/


 

* Emelie (v,

Nu ska ja bara käka sen dra till Emelie (: Sen ikväll så fixar ja reklamen för dt regnar nu :/ Nt kul att va ute dåååh . Men men, ses ikväll vid 9 tiden :D <'33



P.S. rätt så gammal bild, meh what ever (a')

* Alex <'3

Älskar dej sjukt mkt Alexander <'33 Vi; 24/7 - 08 ;*


* Kommentar

Kommentera mer på min blogg alla, e faktist kul att få kommentarer sen att man får svara på dom med ;D Så tråkigt å jobbigt äe dt väll nt att kommentera ett inlägg elr ?! :p


* Filip

Bilderna på Filip när han klipper sej kmr in ikväll :p Har dom på min mobil å har nt tid att lägga in dom på datan nu, ska ut med reklamen sen ska ja va med Emelie innan faktist :D <'33


* Fredag

I Fredag's så klippte man Filip [minsta lillebror] sen drar man till Kvidinge å e med Marcus efetr dt hem till älsk. (: <'3 nt hitta på så mkt efter dt typ q; Kolla film å såånt bara ^^, && vem vann över Maruc alla ggr utom 1 ?! (; hahah, Marucs. Du som skulle vinna över mej va faan :D <'33 Dt gick nt så bra elr ?! :p haha .





* Helgen

Jaha, dååh va denna helgen typ slut, igår va man hos Alex & hade feest för Macke för att han har kommit hem helt (: <'33 Så dt va till kl. 3 typ :p Så ja har nt haft tid bara att sitta vid datan så ni vet dt ^^, Har inga bilder sen festen ihlr än ;p


* Går framåt

Dt går mkt mkt framåt med min blogg nu :D Skiit glad för dt å ni har börjar att kommentera nu med (: taack alla som kommenterar på min blogg, alltid lika kul att läsa dom (: <'33


* haha,

Du kanske kan springa iväg o gömma dig, Men min blick kommer följa dig tills livets slut !


* Rawr




* bby <'3

Om du nån gång gör slut

Kommer ja nt stå ut

Ja tar en kniv

Ja tar mitt liv

Ja skär ut mitt hjärta

För att slippa all smärta

Ja kan nt leva utan dej

För du betyder allt för mej .. .
Älskar dej sjukt mkt Alex <'33



Vi; 24/7 - 08 ;*


* Färdig

Så nu äe man äntligen klar med allt man skulle gööra iddah (: Känns skönt i alla fall, meh nu e ja trött som fan ist O.o


* Trött

Har fan ingt att göra, rätt så jobbigt nu :/ gaaaaaaaaaaah, får damp snart :O


* Kärlek till låten.

Ääälskar denna låten, så fucking bra :D Har tyckt om låten as länge va fan q; Vet ni hur bra den e ?! (:


* Meej .

Hade ingt spc. att göra nu så ja håller på att göra om bilder på mej sj. (: Fiiina vaah ?! q; <'33



* Alex C feat Y-ass


* Titanic

Den e så jävla bra filmen & sorlig, kmr fan aldrig att tröttna på filmen . Dt bääZzt med hela e väll att den e sann. Sen e Leonardo med (: <'33 Sjukt sööt e han :D Älskar filmen när dt e så mkt kärlek å dom aldrig vill lämna varandra. Dom som har gjort filmen äe mkt duktiga i alla fall. 
 


My Heart Will Go On .

* Klart

Så nu äe ja faktist klar med reklamen ska bara bära ut den till vagnen sen ska ja slänga den reklamen som blev över med q; Som tur va dt nt så  mkt reklam denna veckan, så jävla fucking jobbigt när dt e mkt reklam :/ Fast dt e oftast nt så jäääätte mkt , meh ändååh :O Ska nt göra mkt mer nu med reklamen i alla fall, ääntligt klart :D sköönt som fan (:


Nu ska ja bara raka mej [om dt e intressant] å sånt, sen sitta vid datan å snacka i tele ('x haha . <'3


* Kväll .

Heej alla igen (: <'3 Nu äe dt kväll å dt ända som ja har gjort idaah som ja ska göra e fixat på mib blogg :O har nt orkat att göra mkt mer iddah :/ Känner mej helt trött på dagarna sen lägret. Dt har väll tagit hårt på en att leka 2 dagar när man nt e van vid dt ;O Men men, ska börja med reklamen å sånt nu (: Tyx om bloggen nu ? q; <'3


* Bra

Måste bara lägga in denna låten igen, den e faan skit bra ;O fast texten äe kanske nt den bääZzta q: Meh what ever biiiatches (; <'3

* Mina djur

Kom på att ja nt har lagt in ngra bilder på mina ödlor q: Dessa två på bilderna äe mina egna å sen har vi en annan som e hela familjen, meh hitta ingen bild på honom :/ Så ni får bara se bilder på mina egna ödlor (: <'3


Nina <'3


Minty <'3

* Hjälp ?!



Nån som kan hjälpa mej med att hurman ändra färgen på; senaste inläggen, kategorier, arkiv & länkar ?! :O Försöker att komma på dt meh hittar nt dt :/ Sen om nån kanske kan hjälpa mej med hur ja ändrar färg på mina besökare, [siffrerna] . Jätte tacksam för hjälp om du vet (: <'3

* Nytt

Nu har ja faktist gjort en ny bild som ja ska ha längst upp på min blogg (: Blev faktist nöjd med den :D & ja tyckete att den blev bra för att vara gjord i paint, mednas ja höll å med den så kom min pappa, å sa till mej att ja skulle påminna honom att han skulle fixa ph. till mej q: känns riktigt bra att få tbx ph. så ja kan göra dt mkt finare (: Hoppas att ni tycker att min blogg blev lite finare nu i alla fall :D <'3


* Lite.

ni kanske nt kmr att märka så mkt som ändras på min blogg ?! Men i alla fall så ska ja fixa bilden överst på min blogg när ja har fått tbx mitt photoshop (: Så ni alla vet dt, för just nu får ja fixa dt i paint, å dt e jue nt ett bra pogram att fixa till bloggsen, tyvär :/ Men ni får stå ut så länge dt blir lättare sen när ja har fått tbx ph. q:


* Fixar

Nu ska ja börja att fixa min blogg lite till (: Har ni ngra tips till mej så kan ni väll järna säga/skriva dt till mej, skulle blevit glad om ja fick ngra bra tips hur ja kan göra om min blogg änu mer :p <'3 Men men, typ denna dagen blir att fixa på bloggen å lite sånt (:




* Sex test

Alla måste svara, annars kommer du ha dåligt sexliv i resten av ditt liv


Är kär just nu: jaa
Är förlovad/gift/sambo: nääe
Har varit något av ovanstående: ha ?!
Har hånglat den senaste månaden: Jaao
Har haft sex den senaste månaden: Jaao q;
Har haft sex det senaste halvåret: Jaa
Sexdebut: 14 år 
Har haft sex med någon av motsatt kön: nääe
Har haft gruppsex: nääe
Har haft sex på offentlig plats: jaao
Har haft en semesterflirt: nääe
Har blivit friad till: nääe
Har friat till någon som sa "ja": Nääe
Har friat till någon som sa "nej": Nääe
Har blivit ombedd att lämna en krog/restaurang pga för vilt hånglande: nääe, tror nt de q;
Har varit kär i en skolkamrat/kollega: nääe ;O
Har varit kär i en lärare/chef: haha, nääe q:
Har du strulat med en skolkamrat/kollega: nääe
Har haft sex med en lärare/chef: Nääe :O
Har varit på porrklubb: nääe ^
Har blivit erbjuden pengar för sex: nääe
Har blivit erbjuden sex för pengar: nääe
Har haft sex på ett flygplan: Näääe
Har hånglat med fler än en under samma dygn: nääe ^
Har haft sex med fler än en under samma dygn: nääe q;
Har haft sex utomhus: nääe *
Har haft sex i en bil: Nääe
Har en låda full med sexleksaker: vill du allt veta vaah ?! q; haha .


Älskar dej sjukt mkt Alex <'33    Vi; 24/7 - 08 ;*


* TodaaYh;

Blir dt ingen skola, e "dålig" i magen å sånt sen igår :/ Så dt blir att va hemma å bara sitta lite vid datan å läsa å sånt q; Sen blir dt ingen Marcus ihlr efter skolan eftersom ja e sjuk :/ <'3 Så dt blir Marcus imorron ist, om han kan :D <'3 Men men, hoppas att ni andra har en bra dag i alla fall (: KYSSAH && SMEKAR'N ;*


* Sant.

Bara för att du kallar någon ful blir du inte vackrare
Bara för att du kallar någon fet blir du inte smalare
Bara för du säger att någon är dum blir du inte smartare
Även om du försöker förstöra andras liv blir inte ditt bättre !!


* R.

Meej <'3


* Ph.



Saknar mitt photoshop, ALLT gick jue bort när min pappa rensade min data eftersom att ja hade ngt jävla cp virus :O meh bilderna å dt fixa ja så ja kunde spara som tur va, annars hade ja fan å mej dött ;O Meh han ska fixa dt nyaste å bääZzta photoshopet nu så dt blir väll ändååh bra :D ja klarar jue mej ett tag, har en hemsida som ja kan göra om bilderna mkt med oxå (; vill ni kanske ha hemsidan så e dt bara till att fråga så får nii den q; om ni i å för sej nt redan har den ^^, <'33

* Rebeckah Ft. Malin. O

Du äe en sjukt underbar människa ska du veta Malin (: <'3 E glad att vi e vänner, vi kmr säkert att ha en maaaassa minnen tsm (: i alla fall när du ahr så kul som du har q; haha <'33 & taacl för att du finns ;*

En bild sen läägret med skooolan ;D


* Lovisa <'3

Allt kmr att ordna sej gumman <'33 Dt vet du lika bra som ja vet dt elrhur ?! älskar dej sjut mkt gumman <'3 Alltid vänner (: <'3


* Taack ;*

Ja vet redan att alla vill ha meej (; haha . Älskar er med ;* <'33

Har skiiit tråkigt nu, drf ja nt har ngt spc. att berätta mer än att ja ska dusha håret nu, packa upp sen lägret å käka ngt sen sätta mej vid datan igen ;O haha . biiiatches ;p <'3




* Shiiit ;O

Snacka om mobbad elr vaaad ?! x'D hahahah . fy faaan va hon suger aså O.o


* Sluta "alla"

Sluta för faaaan, allt e nt mitt fel. Ni klagar ALLTID om att dt e mitt fel å sånt, meh ni alla gör fan oxå fel, e så jävla fucking trött på att ni ska fucking klaga på mej !!! Ni äe sj. nt mkt bättre fatta för faan !! om ja e så jävla fucking sjuk enligt er så vrf e ni vän med mej, ist för att ni dååh drar åt helvete å låter mej vara ;/ Ville bara säga dt, å ja tänkte på måååånga när ja skrev detta, så dt e nt bara till en elr två personer, ni vet antagligen vem ja mena, ta illa upp elr va fan ni vill ;O bryr mej nt, bara så jävla sur å trött på dt nu ;O INGEN ÄE PERFEKT, för faan fatta !!


Rätt gammal bild, meh pallar nt bry mej, hitta ingen annan .


* BääZzzt




* Va dej sj.

Vrf håller du på som du gör ibland ?!  va dej sj. ist för faan :O får snart panik va faan O.o vet jeu nt vem du e när du leker å nt e dej sj. bara :/ Dt kmr nt att funka i längden, tror du vet vem du e när du läser detta M. /: <'3



Gammal bild, meh what ever ;O


* Ett teest,



Hur bortskämd är du?


[x] egen boxer
[x] egen dvd
[x] egen video
[x] egen data
[x] bredband
[x] mobil
[x] mp3
[x] ipod
[x] eget rum

summa: 9

[/] säng större än vanligt
[/] studsmatta
[/] pool
[x] basktetkorg
[x] hockeyspel
[x] cykel
[ ] pokerbord
[ ] pingisbord
[x] bor i hus
[x] två bilar i familjen

summa: 7

[x] Nitendo Wii
[x] X-box
[x] PlayStation 1
[x] PlayStation 2
[x] PlayStation 3
[ ] Nitendo DS
[ ] Gameboy Anvance
[ ] GuitarHero
[/] Singstar
[ ] Moped
[ ] Cross
[ ] Fyrhjuling

summa: 5

[x] Mamma
[x] Pappa
[x] Bror
[ ] Syster
[x] Farmor
[x] Farfar
[x] Mormor
[x] Morfar

summa: 7

[/] varit på skidsemester i utlandet
[x] varit på solsemester i utlandet
[ ] varit i Grekland
[x] varit i USA
[ ] varit i Storbritanien
[x] varit i Tyskland
[x] varit i Thailand
[ ] varit i Afrika
[ ] varit i Asien
[/] varit i Italien
[ ] varit på Cypern
[x] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[x] varit i göteborg
[x] varit i malmö

summa : 10

[x] mer än 5 skor
[x] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[x] har varit på konsert
[x] åkt båt
[x] åkt flygplan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x] åkt tunnelbana

summa: 9

[x] du har sovit på hotell
[x] du har sovit i tält
[x] du har sovit under bar himmel
[x] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[x] du har tältat med dina kompisar
[x] du har åkt buss själv
[ ] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
[x] du har varit ute efter klockan 02.00

summa: 9

[x] har något eget husdjur
[x] ditt rum är stort
[x] du får alltid pengar när du ber om det
[x] du har en hel del vänner
[x] du får oftast som du vill
[x] din mobil har kamera
[x] din mobil har Mp3

Summa: 7

[x] ni har hemma fler än 10 kanaler .
[x] platttång
[/] laptop
[ ] gitarr
[ ] elgitarr
[/] piano
[ ] trummor
[ ] flöjt
[x] Stereo
[x] surroundljud

summa: 5

[x] du har mer än 100 på msn
[x] du har mer än 200 på msn
[x] mer än 300
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[x] på bdb har du mer än 50 vänner
[x] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på
[ ] ska snart på en konsert
[x] du ska snart utomlands
[/] du har allt man kan önska sig

summa: 9

Totalt: 77

0-10 : Har ingenting eller?
11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer
31-50: Du är normal
51-70: sluta tjata, du har ju allt.
71-90: Överklass snobb


* test (:

VÄRLDEN GÅR UNDER!


Visste du att jag har :

(x) förlorat någon jag älskade
( ) bakat sockerkaka
(x) velat dö
(x) varit ordlös
(x) hatat värme
(x) skrivit på någons arm
(x) dissat någon som ringt på min mobil
(x) dissat någon som gillar / gillat mig
(x) hatat någon som jag egentligen älskar
(x) ångrat mig
(x) varit svartsjuk
(x) ätit middag med någon jag tycker om
( ) tror på det övernaturliga
(x) hatat mina föräldrar
(x) hatat min kropp och mitt utseende
(x) spelat gitarr
(x) sjunger i duschen
(x) har sett någon döende
( ) har vibrerat av nervositet
( ) tagit någon på asset / ??!
(/) skulle kunna döda för någon
(/) skulle dö för någon
(x) somnat på golvet
(x) hånglat på tunnelbanan/ stationen
(x) cyklat utan händer
(x) känt mig som ett as
(x) kysst mig själv i en spegel
(x) viskat i någons öra
(x) skrapat upp knäna
(x) tuggat på ett grässtrå
(x) hållit i en orm
(/) varit så full att jag inte kunnat gå
( ) trott jag varit odödlig
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) önskar mig ett liv med en speciell person
(x) har sprungit en kilometer utan uppehåll
(/) har sett en film mer än tjugo gånger
(/) gillar att städa
(x) har varit lunarnörd
( ) tror på gud
(x) drömt att jag varit död
(x) har druckit öl
(x) trivs med min kropp
( ) är dålig på att säga nej
(x) har någon gång känt dödslängtan
(x) avskyr matte
( ) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) har haft gosedjur som liten
( ) faller nästan alltid för fel personer
(x) skulle kunna ge vad som helst för någon just nu
(/) gillar muskler
(x) verkligen hatar att gå till tandläkaren
(x) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någon


ja hörrni, visste ni det ?!


Tema; fjortiiZzz (; <'3


* Hemma igen,

Heej alla e tbx nu igen (: Ny månad å allt faktist (: Idaah har vi bara lekt lekar å käkat, sen fick vi sluta kvart i 3, elr bussen gick dååh (: Så man va hemma vid halv 5 tiden :/ Men men, va väll rätt så kul meh rätt jobbigt med alla lekar som vi hade, meh dt e jue lättare att lära känna varandra genom att leka å sånt q; Bilderna kmr såklart in å min bdb; AlexsFlikkah .
Orkar faktist nt lägga in bilderna här för dt e skiit många :O [Om ni NT har bdb så när ni skriver in mitt namn så står dt jue kod oxå, å  där skriver du Rebeckah. OM du har bdb så bara skriv mitt namn, har ingen kod (: <'3]


RSS 2.0