* Britney förbjuds

Det är dött mellan lakanen hemma i Britney Spears sovrum. Enligt Now magazine har popstjärnans föräldrar förbjudit henne att ha sex.

Britney har gjort stora framsteg sedan sin psykiska kollaps i januari och pappa Jamie och mamma Lynne vill försäkra sig om att inget kommer i vägen för hennes stora comeback.  

Väl medvetna om hennes förmåga att falla för diverse skumma karlar sägs föräldrarna därför ha utfärdat ett sex månader långt sexförbud mot dottern.  

- Jamie och Lynne tycker att de är så nära att få henne tillbaka till toppen och vill inte att något ska stå i hennes väg, säger en insider till Now.  

Enligt tidningens källor är mamma och pappa Spears övertygade om att Britneys ex, paparazzifotografen Adnan Ghalib, hade stor skuld i dotterns sammanbrott.  

- De vill vara säkra på att något sådant inte händer igen. Deras värsta mardröm är att hon ska bli ihop med någon som bara utnyttjar henne för hennes pengar och för att sätta fart på sin egen karriär, förklarar källan.  

Vad Britney själv tycker om sexförbudet förtäljer inte historien, men det är tydligt att föräldrarna fortfarande har stor inverkan på hennes liv.  

Jamie Spears är fortfarande Britneys tillförordnade förmyndare och kommer att fortsätta vara det till och med december. Då ska popstjärnans tillstånd utvärderas igen och källor med insyn i familjen hävdar att chansen är stor att förmyndarskapet kommer att förlängas ytterligare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0