* Britney riskerar fängelse

Som Starlounge tidigare rapporterat står Britney Spears åtalad för att ha kört utan giltigt körkort i Kalifornien förra året. Sångerskan kunde ha kommit relativt lindrigt undan då åklagaren erbjöd henne en förlikning som innebar att hon skulle få en ettårig villkorlig dom samt böter på 1000 kronor - men eftersom Britney lyssnade på sin advokat Michael Flanagan om att hon borde gå vidare med ärendet ska hon upp i rätten i dag och riskerar då att dömas till fängelse i upp till sex månader.

Enligt Msnbc tyckte Michael att åklagarens "erbjudande" var alldeles för dåligt för att kunna accepteras och menar att Britney kan få ett mildare straff i rätten. "Womanizer"-sångerskan känner sig dock mycket orolig nu och sägs ångra att hon följde sin advokats råd:  

- Under en lång tid vägrade hon att följa andras råd, hon ville ha rätt i precis allt. Men nu när juryn väl började överlägga ärendet i fredags stod det klart för henne att hon kanske skulle ha struntat i att kämpa i det här fallet, säger en insider till Msnbc.  

- Men jag antar att det är ett gott tecken att hon fortsätter sitt tillfrisknande och att hon är bekymrad över hur det kommer att gå. Förut tänkte hon aldrig på konsekvenser, men förhoppningsvis kommer allt lösa sig, för om det inte gör det skulle det här kunna få henne att må sämre igen, säger källan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0