* Britney i nya videon

Vågad och sexig är några av orden som beskriver Britney Spears nya video till låten "Womanizer", som är den första singeln från albumet "Circus" och som släpps på hennes födelsedag den 2 december.

En källa berättar att den 26-åriga tvåbarnsmamman med videon vill visa att hon är tillbaka i gammal god form.

- Sedan hennes fruktansvärda comebackturné förra året har hon haft en desperat önskan om att bli den sexiga och berömda Britney som hon en gång var. Hela hennes helingsprocess har handlat om det, säger en källa till Msnbc, och understryker att sångerskan är i ypperlig fysisk kondition:

- Hon har gått ner 12,5 kilo de senaste månaderna. Hon har bantat ett kilo i veckan, vilket är lite i överkant, men hon har aldrig sett så bra ut som nu.

Källan säger också att man inte nödvändigtvis ska ta för seriöst på det faktum att Britney i videon ännu en gång bär ett rött snöre runt handleden - ett snöre som innebär att man bekänner sig till den judiskmysticiska religionen kabbalah.

- Det är svårt att säga om hon gått med igen. Ibland ränner halva Los Angeles runt med ett rött snöre på handen, utan att det behöver betyda särskilt mycket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0