* Lindsay i bråk med "Ugly Betty"-stjärna

Lindsay Lohan, 22, lyckades som Starlounge tidigare rapporterat knipa en gästroll i tv-serien "Ugly Betty", men eftersom hon och America Ferrera, 24, dessvärre ständigt rök ihop med varandra skars hennes medverkan i programmet ned från sex till fyra avsnitt.

- Det var en enda röra. Lindsay dök upp varje dag med ett helt entourage av människor. Hon rökte hela tiden så hennes omklädningsrum behövde målas om när inspelningarna var över, säger en källa till New York Post.

- Hon vägrade att infinna sig på inspelningsplatsen innan America hade kommit, och hon klippte ut alla bilder på sig själv från skvallertidningarna. Det var en slags maktkamp, säger källan. 

Helt galet gick det när de skulle spela in en scen då Hannah drar ner byxorna på Betty. Enligt källan drog nämligen America ned byxorna på Lindsay i stället för tvärtom - något som blev väldigt pinsamt eftersom Lindsay inte hade på sig några trosor.

Lindsays vänner hävdar dock att Lindsay inte alls gick troslös som källan påstår:´

- Lindsay har alltid underkläder på sig nu för tiden. Hon hade string på sig den dagen. Allt är Americas fel. De övade på scenen och det var inte meningen att hon skulle dra ned Lindsays byxor. Lindsay blev så generad att hon började gråta, säger en av hennes vänner till tidningen. 

Vännen avvisar även de andra anklagelserna som riktats mot Lindsay:

- Lindsays omklädningsrum användes även av folk från en annan serie, så det kanske var de som förstörde den. Och, ja. Hon hade med sig folk till inspelningarna. Några vänner, hennes manager, hennes assistent och Samantha.

Medan många har gett Lindsay skulden för bråket, menar vännen att det är America som är boven i dramat.

- America var så taskig mot Lindsay. Producenterna har gett henne alldeles för mycket makt. Lindsay gjorde inte sina två sista avsnitt eftersom America inte gillade henne och fick henne sparkade.

Americas talesperson har dock bara gott att säga om Lindsays medverkan i programmet och säger att America också är glad över samarbetet.

- America är tacksam över att ha haft med henne i serien och tycker att alla borde se programmen.

Lindsays representant yttrar inte heller ett ord om bråket mellan skådespelerskorna:

- Lindsay skulle ha varit med i sex avsnitt, men det blev bara fyra. Men hon tyckte att det var jättekul att vara med.


Kommentarer
Postat av: Marie

Hej! Jag vet att ingen tycker om sådana här kommentarer, men jag vill verkligen att min blogg ska nå ut till alla som tycker att Marie Picasso är en bra sångerska.



Så gillar du henne tycker jag du ska besöka min blogg, annars ignorera denna kommentar :)



http://mariiepicasso.blogg.se/

2008-10-25 @ 14:47:38
URL: http://mariiepicasso.blogg.se/
Postat av: Rebecka

okejj q:

2008-10-25 @ 14:48:26
URL: http://http://r3bekha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0