* Skiljer sej

Madonnas talesperson bekräftat att popstjärnan ska skilja sig från maken Guy Ritchie och förväntas göra ett officiellt uttalande senare i kväll. Det uppger amerikanska nyhetssajten Tmz.

Det senaste året har skilsmässorykten cirkulerat kring paret gång på gång - uppgifter som hittills förnekats av deras representanter. Nu rapporterar dock flera medier att de en gång för alla faktiskt har beslutat sig för att skiljas och de sägs till och med redan ha förberett ett uttalande som de kommer släppa inom kort där de bekräftar att de nu går skilda vägar.

Anledningen till att Madonna och Guy är redo att avsluta sitt åtta år långa äktenskap är för att de båda sägs vilja lägga mer tid på sina egna karriärer samt att Madonna vill adoptera ytterligare ett barn - vilket inte Guy vill.

- Det är väldigt sorgligt. De var ett fantastiskt par och jättebra föräldrar. De klarar bara inte att leva tillsammans längre, säger en insider till The Sun.

Enligt källan ville Madonna från början skjuta upp skilsmässan till nästa år då hon avslutat sin pågående turné men har nu ändrat sig och hoppas få separationen avklarad innan jul:

- Hon ville inte bli distraherad när hon försökte koncentrera sig på sin turné. Men flera av deras gräl kring Guys 40-årsdag förra månaden var så allvarliga att Madge stormade ut ur huset. Guy sa att om de skulle skilja sig skulle de göra det nu, så deras förhållande kommer att vara över inom ett par veckor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0