* Britneys son inlagd på sjukhus


Britney Spears yngste son Jayden James, 2, fick föras till sjukhus igår kväll efter att han fått vad som tros ha varit ett anfall.

Enligt en källa till Daily mail var Britney på besök hos sin familj i sin hemstad Kentwood i Louisiana med sina två söner när Jayden James utan förvarning helt plötsligt kollapsade:  

- Ena sekunden slappade och njöt Britney och hennes söner av sitt första besök i Kentwood på flera månader, men nästa sekund hade Jayden blivit dålig. Han var frånvarande och okontaktbar så Britney ringde efter en ambulans, säger källan.  

- Men hon fick veta att det skulle ta en halvtimme för ambulansen att komma och att det var bättre om hon åkte dit med honom själv. Jayden var tvungen att stanna kvar på sjukhuset över natten för observation. Vi vet inte ännu vad som är fel med honom.  

Britney insisterade på att få sova på en säng bredvid sin son under natten så att hon kunde vaka över honom. Även Britneys exmake och barnens pappa Kevin Federline sägs vara så oroad över händelsen att han planerar att flyga från Los Angeles till Kentwood för att finnas vid sitt barns sida under sjukhusvistelsen.


Kommentarer
Postat av: Sara

Tydligen så hade han fått en allergisk reaktion och var täckt av röda utslag!

2008-11-11 @ 13:14:22
URL: http://candis.blogg.se/
Postat av: Jocke

Shit.. Det låter ju lite dramatiskt..

2008-11-11 @ 13:14:49
URL: http://joakimt.blogg.se/
Postat av: Rebecks

jaao :/

2008-11-11 @ 13:29:14
URL: http://r3bekha.blogg.se/
Postat av: Rebecks

jaa ;O

2008-11-11 @ 13:29:21
URL: http://r3bekha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0